Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Oldies But Goldies @ Babylon

11 Ekim 2013 Cuma 22:00
Murat Abbas ve Murat Beşer önderliğindeki "Oldies But Goldies" 12 Ekim'de yine Babylon'da sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Depeche Mode, The Cure, Madonna, A-Ha, Chic, Duran Duran, Snap, Cyndi Lauper, ABBA, Donna Summer, James Brown, The Smiths, Wham!, Frankie Goes To Hollywood, ve Michael Jackson ve çok daha fazlasıyla karşınıza çıkacak olan " Oldies But Goldies " ile eğlenceli bir geceye hazır olun. Enerji dolu, eğlenceli bir gece sizi bekliyor!


Babylon Lounge'da 1970'lerin ortasına, New Wave müziğin çıkış noktasına ışınlanmaya, 80'lerin alternatif sularına da dalmaya hazırlanıyoruz. Ahmet Musluoğlu'nun New Wave'den, Post-Punk, Indie ve Electro-Pop'a ulaşan geleneksel Neo -Discotheque müzikleri Babylon Lounge'da sizleri bekliyor. İçinde elektronik elementler bulunduran ve tamamen deneysel bir öngörü ile ortaya çıkarak müziğin gidişatını sonsuza kadar değiştiren New Wave ve Post-Punk'ın klasikleri çalınacağı bu gecede New Order, The Smiths, Joy Division, The Cure, Visage, Human League ve St. Etienne gibi demirbaş grupların unutulmaz parçalarıyla Neo-Discotheque ruhu tekrar canlanacak.


Next to the Babylon, Ahmet Musluoglu's Neo-Discotheque will welcome you with a special selection of New Wave, Post-Punk, Indie, Electro-Pop songs at Babylon Lounge. Those who'll come to Babylon Lounge will find themselves in a time machine travelling from the beginning of New Wave music to '80s alternative alongside the New Wave and Pos-Punk pioneers such as New Order, The Smiths, Joy Division, The Cure, Visage, Human League ve St. Etienne.

Yorumlar

Aynı gece