Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Rock Fm Doğum Günü Partisi @Küçükçiftlik Park

25 Ağustos 2013 Pazar 13:00
ROCK FM 15 YAŞINDA!

Türkiye'nin tek rock radyosu Rock FM 94.5, 15. yaşını bir kez daha dinleyicileriyle birlikte kutlamaya hazırlanıyor.

Son 5 senedir düzenlediği eğlenceli organizasyonlarla rock müzik dinleyicilerinin sabırsızlıkla beklediği partilere imza atan Rock FM , bu sene de 25 Ağustos 2013 Pazar günü KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleştireceği ve tüm gün sürecek muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yapmak için geri sayıma başladı.

Partide muhteşem konserlerin yanı sıra, web üzerinden gün boyu gerçekleştirilecek görüntülü canlı yayınla bir rekora imza atılacak. Partiye katılma imkanı bulamayanlar bu sayede parti heyecanını ve etkileyici sanatçı performanslarını www.rockfm.com.tr ve daha pek çok site üzerinden takip edebilecek.

Partide sürprizler bu kadarla sınırlı değil. Rock FM, etkinlik sırasında dinleyicilerine birbirinden güzel hediyeler de armağan edecek. İnteraktif yarışma ve oyunlarla dağıtılacak hediyeler arasında Led televizyonlar, oyun konsolları ve elektro gitarlar yer alıyor. Yarışmaların detayları için Rock FM yayınlarını dinlemeye devam edin.

Rock FM'in 15. yaş günü partisinin en önemli sürprizlerinden biri de kuşkusuz ÜCRETSİZ olması. Ancak ücretsiz olması partiye herkesin dahil olabileceği anlamına gelmiyor. www.sosyotix.com adresinden dağıtılacak sınırlı sayıda davetiyeyi dinleyicilerin bir an önce edinmesi gerekiyor. Unutmayın davetiyeler tükendiğinde bu eğlenceli partiye katılmak mümkün olmayacak.

15. yılında Rock FM dinleyicileri için sahnede olacak isimler;

Yüksek Sadakat
Aylin Aslım
Kargo
Aydilge
Direct
Neyse Feat. Onur Özdemir (Sakin)
Twenty7 (Los Angeles)
Deden

Yorumlar

Aynı gece