Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Selin Damar

22 Eylül 2013 Pazar 22:30
Loop ve Selin Damar

Alternatif/indie sahnesinin solo isimlerinden
Selin Damar'ın heyecanla beknenen ilk albümü 'Loop' Mayıs ayı içerisinde raflarda yerini aldı.

Loop, henüz yayımlanmadan önce dinleme şansı bulduğumuz Again ve Fallin' adlı parçalarıyla birlikte 11 şarkıdan oluyor. Selin Damar'ın bir süredir üzerinde çalıştığı albümdeki tüm parçalar daha çok kişisel hikayelerden ve hayatın içinden döngülerden bahsediyor. Bir nevi 'konsept' albüm denebilir…

İçinde bir çok müzik türünden etkileşimleri barındırmasının yanı sıra özellikle günümüz alternatif sound'unu da içeren parçalardan oluşuyor. Özellikle kendi plak şirketi Pluton Muzik etiketiyle yayınlanması sebebiyle Loop, bağımsız yani 'indie' ekolü örneklerinden…

Selin Damar, müzik çalışmalarını Olay Andaç'la sürdürüyor. Bu albümdeki tüm besteler de ikisine ait. Sözler Selin Damar'ın.

Loop'da tüm vokaller Selin Damar'a ait. Gitarda Olay Andaç, bas gitarda İlker Göçmen ve davulda Alen Konakoğlu yer alıyor. Albümdeki tüm parçaların düzenlemeleri Olay Andaç, mix ise Alen Konakoğlu tarafından yapıldı. Mastering'i albümde 2 parçada da keyboard'da duyduğumuz Yavuz Yurtgüder gerçekleştirdi.

Loop CD formatında yayımlandığı gibi iTunes aracılığıyla dijital olarak indirilip, dinlenebiliyor.

Selin Damar müzik çalışmalarının yanı sıra Radyo Eksen'de Pazar akşamları Airbag adlı bir program yapıyor ve çeşitli gazete, dergilerde müzik yazıları yazıyor.


www.selindamar.com

Facebook:
www.facebook.com/pages/Selin-Damar/293834370662868

Twitter:
twitter.com/selindamar

Yorumlar

Aynı gece