Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

YOK ÖYLE KARARLI ŞEYLER - ÖZGÜR GÜNAY Trio LIVE Feat. İpek GÖZTEPE (Konser)

21 Eylül 2013 Cumartesi 21:30
YOK ÖYLE KARARLI ŞEYLER
Saat - 21:30

Indie/Alternative tarzına yerel bir uyarlama getiren 'Yok Öyle Kararlı Şeyler', 2011'de İstanbul'da kurulduktan sonra bir çok farklı mekan ve alanda performans gerçekleştirip , ardından katıldıkları '2 BE THE BAND' isimli Müzik yarışmasında finale kaldı. Önemli prodüktörler ve müzisyenlerle tanışma fırsatı yakalayan grup, ilk albümünü 'Müzik Hayvanı' desteğiyle 2013 Şubat ayında çıkardıktan sonra hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşmıştır.
Gündelik hayatı mizahla şarkı sözlerine taşıyan grup, bir yandan da resim aracılığıyla bu şarkıları görünür kılmaktadır.
''mütevazi rock yapıyoruz ama tam tersi de olabilir..." mottosu ile şarkı çizip resim çalan bir topluluk olan 'Yok Öyle Kararlı Şeyler' hazırladıkları konsept bir konser planı ile Woodstock sahnesinde müzik severlerle buluşuyor.


Erdem TOPSAKAL (Vokal / Gitar)
Emrah FIÇICI (Elektirk Gitar)
Çağrı ÖZER (Klavye/Geri Vokal)
Ramazan KIRDIM (Bas Gitar)
Boğaç SOYDEMİR (Davul)


ÖZGÜR GÜNAY Trio LIVE Feat. İpek GÖZTEPE
Saat - 23:30

1958 yılında doğan Özgür Günay ailesinin Ankara'ya tayinlerinden sonra ortaokul sırasında ilk gitarına sahip oldu. Üniversite hayatı sırasında caz müzigine gitarist / solist olarak Erol Pekcan, Nejat Cendelli ve Selcuk Sun gibi müzisyenlerle basladı.Almanya/Münih sehrinde grubu ile sahne aldigi 'Domicile Jazz'a misafir sanatci olarak gelen Barney Kessel ile arkadaş olup doğaçlama ve caz teorileri üzerine ikili seminerler yaptı. Onno Tunc'un Türkiyeye dönüs yapmasi sebebi ile yurt dışına çıktığında Turhan Eteke Orkestrasi ile değişik avrupa ülkelerinde gitarist/solist olarak çalıştı. Grubun İsveçte dağılması üzerine değişik stillerde müzisyenlerle projeler gelistirdi. Münih'te Ariola stüdyolarinda stüdyo müzisyeni olarak çalıstı. Daha sonra ASTA 'dan (amerikan sociall tourism assosation) aldiğı bir teklif ile değişik ülkelerde grubu ile yaptiğı performanslar paralelinde Roberta Flack, Roberto Blanco gibi taninmis caz sanatçılarına eşlik etti ve USA/Keywest'te kurdugu trio ile Miami/Keywest, Bahamas/Nassau, Karibik adalarinda müzik yapti. İsvicre'ye dönüşünden sonra gitarist/solist olarak müzik çalismalarina devam etti.

Artık İstanbul'da yaşayan Özgür Günay ,Türkiye'de ve yurtdisindaki konserlerine ara vermeden devam ederken ,Woodstock için hazırladığı özel bir performansla saatler 23:30 gösterdiğinde sahnede olacak...

Ipek GÖZTEPE [ Vokal ]
Eren DEGIRMENCI [ Davul ]
Atahan DALGIC [ Bass ]
Özgür GÜNAY [ Gitar / Vokal ]

Yorumlar

Aynı gece