Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Adalet ve Özgürlük İçin Eylül'de Gel

15 Eylül 2013 Pazar 15:00
Direnişin Gezi Parkı ayağının ardından Taksim Dayanışması'nın çağrısıyla parklarda ortaya çıkan forumlar 15 Eylül'de Kadıköy Rıhtım'da "Adalet ve Özgürlük için Eylül'de Gel" başılığıyla bir konser gerçekleştiriyor.

30'u aşkın İstanbul park forumunun çağrıcısı olduğu konserin çağrı metni ise şöyle:

"İstanbul Park Forumları olarak Eylül ayını "Bu Daha Başlangıç Mücadeleye Devam!" sloganı ile karşılıyoruz. Çok harfli bir alfabenin farklı sesleri olarak Eylül'ü sokakta karşılayacağız. Gençler yaratıcılıklarıyla, anneler kucaklayan şefkatiyle, işçiler üretimden gelen gücüyle, kadınlar gür sesiyle, halklar tüm renkleriyle, taraftar grupları cüretiyle, LGBT bireyler biz de varız çığlığıyla, yaşlılar yeniden canlanan hayat enerjisiyle… Direniş ve dayanışma ruhuyla, özgürlüğe duyduğumuz özlemle 15 Eylül'de Kadıköy Rıhtım'da olacağız."

15 Eylül Pazar günü saat 15'de başlayacak olan konser programında ise Marsis, Cenk Taner, Ceylan Ertem, Yeni Türkü, Bulutsuzluk Özlemi, Grup Yorum, Kardeş Türküler ve Hayko Cepkin yer alacak. Ayrıca Ozbi gibi direniş sürecinde ortaya çıkmış müzisyenlerde öngrup olarak sahne alacak.

Yorumlar

Aynı gece

  • Konser

    15 Eylül Pazar - 20:00
    OLNAR sahneye çıkıyor… ”mutlu bir son” adlı ilk albümlerinin “lansman konseri “ öncesi birkaç küçük…