Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

41. İstanbul Müzik Festivali Açılış Konseri

10 Kasım 2013 Pazar 19:00
İstanbul Müzik Festivali'nin ertelenen Açılış Konseri 10 Kasım'da
Geçtiğimiz Haziran ayında 500'ün üzerinde müzisyeni 20.000'e yakın müzikseverle buluşturarak başarıyla tamamlanan 41. İstanbul Müzik Festivali'nin ertelenen açılış konseri 10 Kasım Pazar akşamı saat 19.00'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek. Konser için satışa sunulan sınırlı sayıdaki biletler Biletix ve İKSV'de.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın Sürekli Orkestrası Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın, müzik direktörü Sascha Goetzel yönetiminde vereceği konserin solisti genç ve parlak bir yetenek: Veriko Çumburidze. 17 yaşındaki Veriko, geleceğin yıldızlarının belirlendiği dünyanın en prestijli klasik müzik yarışmalarından Uluslararası Genç Müzisyenler Çaykovski Yarışması'nı 2012 yılında kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Keman dalında 28 finalist arasından birinciliği oy birliğiyle alan genç kemancı 2010 yılından bu yana da "Güher & Süher Pekinel ile Dünya Sahnelerinde Genç Yetenekler" projesi kapsamında Viyana Müzik Akademisi'nde öğrenim görüyor.

Veriko Çumburidze'nin F. Waxman'ın Carmen Fantezisi'ni yorumlayacağı konserde Borusan İstanbul Filarmoni ayrıca H. Berlioz'un Fantastik Senfoni'sini seslendirecek. Konser öncesinde gerçekleştirilecek törende ise Güher ve Süher Pekinel'e 41. İstanbul Müzik Festivali'nin Onur Ödülü sunulacak.

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası
Sascha Goetzel şef
Veriko Çumburidze keman

Program
Franz Waxman
Carmen Fantezisi

Hector Berlioz
Fantastik Senfoni, Op. 14

Arasız 70' sürer.

Biletler*: 150 TL, 90 TL, 30 TL (öğrenci)

* Satışta olan tüm konser biletleri "balkon" kategorisindedir. Biletlerinizi Biletix satış noktaları, Biletix internet sitesi, Biletix Çağrı Merkezi (216 556 98 00) ve ana gişe İKSV'den (pazar hariç 10:00-18:00 arasında) alabilirsiniz. Konser için daha önce satın alınan biletler 10 Kasım'da da geçerli olacaktır.

Yorumlar

Aynı gece