Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

AVON’dan Pembe Festival KüçükÇiftlik Park'ta

6 Ekim 2013 Pazar 00:00
Meme Kanseri ile Mücadele Projesi'nin 17. yılında

AVON'DAN PEMBE FESTİVAL

17 yıldır 'Meme Kanseri ile Mücadele Projesi'ni yürüten Avon, proje çerçevesinde meme kanserine karşı bilinçlendirme ve hastalıkla mücadele için farklı destek çalışmalarını sürdürüyor.

Sağlık alanında en uzun soluklu sosyal sorumluluk projesi
Meme kanserine karşı başta kadınlar olmak üzere tüm kamuoyunu bilinçlendirmek üzere 1996 yılından bu yana çalışmalar yürüten Avon Türkiye, sağlık alanında Türkiye'nin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerinden birine imza atıyor.

Avon, Meme Kanseri ile Mücadele Projesi kapsamında bugüne dek gönüllü elçiler, kamuoyu ve sosyal paydaşların katılımıyla pek çok etkinlik düzenleyerek kadınların, kadınlarda en sık görülen kanser türü olan meme kanseri alanında bilinçlenmesine destek veren aktiviteler gerçekleştiriyor. Proje kapsamında bugüne kadar dünya çapında 780 milyon USD'lik fon toplandı.

Bu yıl Pembe Festival düzenlenecek

Avon, proje kapsamında son 7 yıldır Türkiye'nin her yerinden binlerce kadının katıldığı ve İstanbul sokaklarının pembeye boyandığı 'Meme Kanseri ile Mücadele Yürüyüşü'nün yerine bu yıl kadınlar için dev bir festival hazırladı. 6 Ekim Pazar günü, KüçükÇiftlik Park'ta ücretsiz
olarak düzenlenecek "Avon Pembe Festival", birbirinden keyifli aktiviteler ve muhteşem Hadise konseriyle tüm kadınlara unutulmaz bir pazar günü yaşatacak.

Yıl boyunca fon topluyor, kadın sağlığına kaynak yaratıyor Avon'un 'Meme Kanseri ile Mücadele Ürünleri' olan 'Meme Kanseri ile Mücadele Kolyesi', 'Pembe Kurdele Rozet', 'Pembe Telefon Kılıfı', 'Meme Kanseri ile Mücadele Kalemi', 'Gümüş Renkli Rozet', 'Pembe Renkli Nemlendirici Sabun', 'Meme Kanseri ile Mücadele Bilekliği', 'Kalp Ayna' ile gazeteci Elif Ergu'nun proje yararına yazdığı "Kanser Olan Mememdi Ben Değil" isimli kitabının yanı sıra her yılın başında satışa sunulan 'Pembe Ajanda'nın satışlarından elde edilen fonla meme sağlığı için projeler geliştiriyor.

Avon, elde ettiği fonlarla bugüne kadar Hacettepe Üniversitesi Hastanesi, SSK Okmeydanı Hastanesi, Paşabahçe Devlet Hastanesi, Bursa Çekirge Devlet Hastanesi ve Çapa Tıp Fakültesi, Mardin Nusaybin Devlet Hastanesi, İnebolu Devlet Hastanesi ve Karabük Devlet Hastanesi'ne
mamografi cihazı bağışında bulundu. Ayrıca 23 ilde ücretsiz mamografi taramaları gerçekleştirildi.

Yorumlar

Aynı gece