Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

HOUSEKEEPER Presents: MOUSSE T. (Peppermint Jam, DE)

26 Ekim 2013 Cumartesi 23:30
HOUSEKEEPER PRESENTS..
MOUSSE T. (PEPPERMINT JAM, DE)
ILKER AKSUNGAR (HOUSEKEEPER, TR)

Almanya'nın house müzik efsanesi Mousse T, HOUSEKEEPER kapsamında 26 Ekim Cumartesi gecesi indigo'da!

Biletler: www.sosyotix.com/etkinlik/116/mousse-t

Müzik kariyerine klavye çalarak başlayan Mousse T, bundan tam 20 yıl önce, 1993 yılında plak şirketi "Peppermint Jam Records"u kurdu ve aynı yıl doğup büyüdüğü şehir olan Hannover'de DJ'liğe başladı. 1998 yılında dünya dans müziği listelerini alt üst eden parçası "Horny"yi yaratan Mousse T, bu parçayla adını dans müziği efsaneleri arasına taşımayı başardı. Bu yıl içinde pop müziğin efsanevi ismi Michael Jackson'ın da bulunduğu bir çok isme remix yapan Mousse T, aynı sene "best re-mixer" kategorisinde Grammy'ye aday gösterilerek Almanya'nın en önemli house müzik prodüktörlerinden biri oldu.

Mousse T, Horny'den sonra bir büyük bombayı da 2000 yılında patlattı. Mecazi değil, gerçek anlamda olan bir bomba olan ve 1960'lı yıllardan bu yana Soul müziğin en önemli isimlerinden olan Tom Jones'un işbirliğiyle ortaya çıkan "Sex Bomb" ile Mousse T, müzik listeleri bir kez daha alt üst etti. Yaratıcılığını her zaman farklı müzikal varyasyonlarla perçinleyen Mousse T, çıkardığı "Gourmet De Funk" ve "All Nite Madness" albümleri ve sayısız başarılı single ve remix çalışmalarıyla Almanya'nın house müzik dünyasına kazandırdığı en önemli isimlerin başında geliyor. Mousse T ayrıca, 2007 yılında en büyük hitlerini "Babelsberg Filmorchestra" ile birlikte yeniden düzenlediği çalışması da haftalarca müzik listelerinden düşmeyerek büyük başarı kazandı.

Istanbul'un en önemli dans müziği oluşumlarından HOUSEKEEPER, bir dans müziği efsanesi Mousse T'yi, 26 Ekim 2013 Cumartesi gecesi indigo'da gururla ağırlıyor!

www.facebook.com/moussetofficial

Yorumlar

Aynı gece