Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Club Bangkok @ Babylon

8 Kasım 2013 Cuma 23:30
CLUB BANGKOK VE PORTAL EŞLEŞTİRMESİ

Yurt dışında yeni bir şehre gittiğinizde amele gibi eşleştirmeye inananlardan mısınız? Şimdi "Ne eşleştirmesi? Kızlı-erkekli eşleştirme mi? Oyun mu oynuyoruz?" diye sormadan hemen eşleştirme mevzusuna açıklık getirelim isteriz.

Mesela Atina'ya giden birisi, Kolonaki'ye gider gitmez "Aha burası bizim Nişantaşı", Paris'te 19. Arrondissement'a ayak basan "Lan, Cihangir", New York'ta Bushwick'teki saçma insan kombinasyonunu gören "Şerefsizim Tarlabaşı" diyorsa, aynı düz mantıkla biz de Club Bangkok ekibini bazı web-sitelerine benzetmek istiyoruz. Benzetmek bedava sonuçta…


Kaan Sezyum – www.sikayetvar.com

"Ezilenin yanında, ezenin karşısında, ezilene bir somun ekmek, ezene bir porsiyon uçan tekme" sloganıyla yola çıkan eski kulağı kesiklerden Kaan Sezyum, şikayetmaster olarak ekibin prensesi rolünde.

Sevdiği şarkılar:

Cansever – İsyanım Var
Kibariye – İsyan Etmiyorum


Onur Yazıcı – www.posta.com.tr

"Taksi duraklarında, ocakbaşında, berberde, kasapta ve esnafın kalbinin attığı her yerde" sloganıyla yola çıkan O Ses Yozgat lakaplı Onur Yazıcı, eklektik kişiliğiyle ekibin Maho Stardust'ı.

Sevdiği Şarkılar:

Hunx & His Punx – Bad Boy
Franz Ferdinand – Evil Eye


Buğra Orcan – www.sgk.gov.tr

"Sigortası yatan her vatandaşa eşit uzaklıktayım. Her türlü diz, kalça, damar damar üstüne binmişlik ve kırıkta çözüm ortağınızım" sloganıyla yola çıkan Once Upon A Time Doktordu filminin yıldızı Buğra Orcan, ekibin ayyaş doktoru.

Sevdiği Şarkılar:

Outkast – Ghetto Musick
Arcade Fire – Reflektor

Hakan Odabaşı – www.topman.com

"Kot, kot mont, kot gömlek, kot don, kot şort, kot kazak, kot gocuk, kot bot, kot kasket ve kota dair her şey benim olacak" sloganıyla yola çıkan Taksim-Nişantaşı hattının parmakla gösterilen moda ikonu Hakan Odabaşı, ekibin süslüsü.

Sevdiği Şarkılar:

Bondax – Giving It All
David Bowie – Fashion


Doğu Orcan – www.euroalem.com

"Amorbach'ta fernsehen'in çökeceğine bastım, Gemrode'de schule'yi astım, Müncheberg'de gitar oynadım, varsa yoksa Düsseldorf moruk" sloganıyla Almanya'dan gelen Doğu Orcan, ekibin Almancısı.

Sevdiği Şarkılar:

Television – Marquee Moon
Çetin Çetinkaya – Zu Spat


Aşure gibi ortam, roket gibi müzik var. Gelin.

Yorumlar

Aynı gece