Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Baykuş Sahnesi' nde - Eskici Bandosu Quartet Sezon Finali

30 Haziran 2011 Perşembe 22:30
Eskici Bandosu, 1950'li ve 1960'lı yılların müziğini icra etmek üzere bu müziğe gönül vermiş amatör ruhlu müzisyenlerden kurulu bir orkestradır.

Cevat Sedef 1969 yılında Haftasonu Altın Ses Yarışmasında birincilik ödülü aldı. Ender Enön, 60'lı yıllarda Barış Manço ile birlikte izlediği 'Rock Around The Clock' filminden çok etkilendi ve iki arkadaşın beraber yaptığı ilk gitar müziği tutkularının da başlangıcı oldu. Mehmet Celal ise dönemin efsane gruplarından Beyaz Kelebekler'de yer aldı... Ödüllü sanatçı Yusuf Bütünley Vakit Varken, Haykırsam Dünyaya, Kara Gözlüm gibi önemli eserlerin altına imzasını attı; Kenan Doğulu, Nilüfer, Suat Suna gibi isimlerin ve daha birçok piyasadaki sanatçının albümlerinin kayıt ve mixlerinin yanı sıra birçok televizyon programının, reklamların ve müzikallerin müziklerini yaptı.

Aradan yıllar, yıllar geçti. Hayat hepsini başka yerlere götürse de içlerindeki müzik ateşi hiç sönmedi. Geçtiğimiz yıllarda aralarına genç isimleri de katarak, yaşları 22 ile 60 arasında değişen nev-i şahsına münhasır bir 'band' haline gelen Eskici Bandosu Quartet 06 haziran Perşembe akşamı Baykuş Sahnesi'nde!

Amacı, geniş bir repertuarla ticari kaygıdan uzak, önce kendisini sonra da dinleyenleri için kaliteli müzik yapmak olan Eskici Bandosu'na geçmişinizi emanet edin; siz geleceğinize bakın!

Grup hakkında ayrıntılı bilgi için: www.eskicibandosu.com

Cevat SEDEF: Solist , perküsyon
Kerem SEDEF: Davul
Oğuz KATMANDU: Bas gitar
Yusuf BÜTÜNLEY: Klavye , gitar

*Giriş ücretsiz, eğlence sabaha kadardır!

Yorumlar

Aynı gece

  • konser

    30 Haziran Perşembe - 22:30
  • Peyk Sahnede!!!

    30 Haziran Perşembe - 22:30
    Peyk Grubu 30 Haziran Perşembe günü saat 22:30 da Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde sahnede! Bilet Fiyatı: …