Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

GiTARiZMA - Romeo Juliet - Cem Köksal - Gür Akad - Serdar Öztop

28 Ocak 2012 Cumartesi 21:00
Gitarizma projesi yoluna devam ediyor!!

Cem Köksal, Gür Akad, Serdar Öztop, 28 Ocak Romeo Juliet Konseri'nde imzalı gitar,amfi hediye ediyorlar! Ayrıca herkese özel "GiTARiZMA" pena!

web03.biletix.com/etkinlik/NKRJ2/TURKIYE/tr


GiTARiZMA nedir?

"Ülkemizin yetiştirdiği en iyi gitaristler aynı sahneyi paylaşıyor!!

Türk rock sahnesinin şahsına münhasır gitaristleri GÜR AKAD ve CEM KÖKSAL, rock veteranları ALPAY ŞALT, ÇAĞATAY ATEŞ, BÜLENT GÜVEN ile GİTARİZMA olarak adlandırdıkları bir proje grubu kapsamında buluştular. Süper beşli farklı konserlerde farklı konuk gitaristler ile sahne alacak.
Kurtalan Ekspres'ten tanıdığımız GÜR AKAD ve yaptığı çalışmalarla yurtdışında da kabul gören ender sanatçılardan CEM KÖKSAL, GİTARİZMA'nın ilk ayağında solo çalışmaları ve BULUTSUZLUK ÖZLEMİ'nden hatırlayacağınız SERDAR ÖZTOP'u konuk ediyor.

GİTARİZMA, yurtdışında AL DI MEOLA ve JOE SATRIANI gibi isimler tarafından denenmiş ve beğeni toplamış 3 süper gitarist gösterisinin Türk versiyonu sayılabilir. Konserlerde farklı konuk gitaristlerle karşılaşmanız sürpriz olmasın! Zaman içerisinde sahnede olması muhtemel gitaristler arasında CENK EROĞLU, METİN TÜRKCAN, OKAN ERSAN gibi isimler var."

Yorumlar

Aynı gece