Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Can Bonomo @ Uludağ Üniversitesi Konseri 24 Mart Cumartesi

24 Mart 2012 Cumartesi 22:00
Can Bonomo @ Uludağ Üniversitesi Konseri 24 MART CUMARTESİ

Can Bonomo'ya Eurovision'da başarılar dileriz...

Ayrıntılı bilgi ve Bilet için 0506 618 61 99;
ön bilet doors ve resimli bar biletix de

KONSER SAATİ 22:00

İzmirli Can Bonomo, lise ve üniversite yıllarında amatör müzik gruplarıyla İzmir ve İstanbul'da birçok konser veren Bonomo, müzik dünyasına ses prodüksiyonculuğu yaparak atıldı. Bilgi Üniversitesi'nde Sinema - Televizyon Bölümü'nde okurken Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101'de radyoculuk yaptı. Daha sonra, televizyona geçerek Number One TV ve MTV'de televizyon programları hazırladı. Televizyonculuk kariyeri süresince çeşitli reklamlarda rol aldı.

İlk albümü için kolları sıvayan şarkıcı yoğun bir hazırlık sonrasında Ocak 2011'de "Meczup"u yayınladı. Müzikal yolculuğu boyunca The Shins, Wax Poetic, The Kinks, The Libertines ve The Beatles'tan etkilenen Bonomo, deneysel rock ile pop-rock arasında kurduğu dengeyle dinleyicilere yeni bir müzik deneyimi sunuyor.

Farklı ve cesur müzik çalışmaları ve internet üzerinden gerçekleştirdiği online konserler ile dikkatleri çeken Can Bonomo, 'İstanbul Müziği' olarak tanıladığı alaturka nağmelerden indie melodilere gezinen, zengin ve müzikal olarak çok renkli sahnesi ile dinleyicilerin kulakları için yine bir ziyafet sunmaya hazırlanıyor.

Yorumlar

Aynı gece