Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

BP JAZZ NIGHTS - Tierney Sutton Band

4 Nisan 2008 Cuma 22:30
Son yillarin en heyecan verici caz vokallerinden, ABD caz dergisi Down Beat'in "ilk 10 kadin sarkici" arasinda gosterdigi Tierney Sutton ve 14 senedir birlikte sayisiz peformansa, birbirinden basarili 7 albume imza attigi grubu, Nardis Jazz Club sahnesinde bizlerle olacak.

Ilk kez School of Music egitimi sonrasi katildigi Thelonious Monk Jazz Vocal yarismasinda finale kalarak caz alaninda adini duyurdu. Introducing Tierney Sutton isimli ilk albumu ile İndie Award'a en iyi caz vokal albumu dalinda aday gosterilmesi, daha ilk albumle birlikte citasini yuksege koymasini sagladi. 2005 yilinda JazzWeek Radyosu tarafindan yilin vokalisti odulune layik goruldu. Ayni yil, I'm with the band albumu ile en iyi caz vokal albumu dalinda Grammy'ye aday oldu.

10 senedir albumlerde, 14 senedir de sahne performanslarinda birlikte calistigi grubu Tierney'in muziginin ayrilmaz bir parcasi. Tierney'in albumlerini dinleyen, konserlerini izleyen tum dinleyicilerin hayranligini kazanmis bu sinerji, Tierney Sutton performanslarinin adeta en ayristirici ozelliklerinden biri. Tierney Sutton ve grubu arasindaki bu guclu bag, 2005 yilinda Grammy'ye aday olmus live albumleri "I'm with the band"e de adini vermis. Ustelik Sutton'in web sitesine girip soyle bir goz attiginizda Tierney Sutton'dan degil, Tierney Sutton Band'den bahseden bir web sitesi ile karsilasiyorsunuz.

Daha fazla bilgi icin: www.tierneysuttonband.com

Desteginden dolayi BP'ye tesekkurler ediyoruz.

Giris: 40 YTL

Yorumlar

Aynı gece

    Başka etkinlik bulunamadı.