Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

CYBERPUNKERS -Fuck The System World Tour- @ indigo

8 Nisan 2011 Cuma 23:00
CYBERPUNKERS
Italya
www.myspace.com/cyberpunkers

İki genç İtalyan DJ'in oluşturduğu Cyberpunkers 2006'da kurulmuştur. Elektronik müziğe taze bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan Cyberpunkers müziğin dışında fotoğraf, tasarım ve modayla da ilgilenmektedir. Cyberpunkers dünya çapında isim yapmış bir çok kulüpte de sahne almıştır.

Performanslarını yüzlerine taktıkları maskelerle sergileyen grubun FUCK THE SYSTEM dünya turnesi kapsamındaki performansı 8 nisan cuma günü indigo'da.

GOOSEFLESH
Turkiye
www.myspace.com/thegooseflesh

İstanbul'da 2007'de, Ulaş Pakkan (aka. Jackdied) ve Volkan Akaalp (aka. Jasko) ikilisi tarafından kuruldu. Önce Doğu Avrupa sahnelerini sallayan ve şimdi dünya çapında güçlü canlı performanslarıyla mükemmel bir stilize elektro ortaya koyan en heyecan verici Türk gruplarından biri Gooseflesh.

Bugünlerde Freaks Me Out, Dim Mak, EMI, Coco Machete ve Boxon Records için remixler yapıyorlar ve listelerde sıralanan EP'lerinden oluşan ("Blow Up", "Still Wild", "Dodgems" vs) ve Steve Aoki, Digitalism, David Guetta, BBC Radio1 gibi radyolar ve özel magazinler tarafından desteklenen bir çanta dolusu release'leri bulunmakta.

Semih Akay
www.myspace.com/semihakay

*Live Visuals / VJ Sets: Artificial Gurgle (Ersan Parsoğlu)


Kapı Açılış: 23:00
Giriş: 25 TL Öğrenci 20 TL
Tel: +90 212 244 85 67
Fax: +90 212 244 85 89
info@livingindigo.com
Tomtom Mah. Istiklal Cad. Akarsu Sk. No:1-2-4-5, Beyoglu
Istanbul, Turkey, 34433

Yorumlar

Aynı gece

    Başka etkinlik bulunamadı.