Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

TWN Campus Parti by YES! People

15 Nisan 2011 Cuma 22:00
TWN Campus Parti by YES! People

with

***Bon Mod
Bon Mod Chocolate Cheesecake EP'sini 2009 Ekim ayında
Remoov etiketiyle yurtdışı online mp3 dükkanlarında
satışa sundu. Prodüksiyonu Bon Mod tarafından yapılan EP, büyük
bir kitlenin ilgisini çekti ve grup, içinde yurt içinde ve yurt dışında
önemli mekan ve festivallerin yer aldığı uzun soluklu
bir konser serüvenine başladı.

Bon Mod, halen yurt içinde ve yurt dışında çeşitli mekan ve
Festivallerde nefes kesen performansları ve DJ setleri ile
sahne almaya devam ediyor.


***Mr. Sür

Mr. Sür 2007'de house, electronica ve disco titreşimlerini dans tutkunlarına göndermeye başladı. Lezzetli parça seçimleri ve bitmeyen enerjisiyle şehrin gözde DJ'leri arasına girmesi çok zamanını almadı. IKSV Salon, Lux, Babylon, Indigo, Der Die Das, One Love Festival, Paradiso (Amsterdam), Batofar (Paris) ve LaPlaya (Varna) gibi İstanbul ve Avrupa'nın önemli kulüp ve festivallerinde dans pistini terletti. Fscherspooner, Aeroplane, Robert Owens, David Vunk, DSL, Kraak & Smaak, FANCY, Parov Stelar, Data, Bon Mod ve Ramadan setleriyle ısıttığı lokal ve uluslararası isimler arasında yer alıyor.

***Burax

Burax teknik olarak kendini serbest stil mixaj ve noizy soundlarla kendini ifade ediyor. Geçmişten beslenen ve setlerinde sıkça rastlanan rock altyapısı , techno ve house ile harmanlanmış elektroyu , enerjik bir biçimde kalabalığa yansıtıyor. Performanslarında çoğu DJ'in aksine kalabalıkla beraber dans eden ve kendini onlardan bir karakter olarak gören Burax , şaşırtıcı parça seçimleriyle de akılda kalıcı gecelere imza atıyor.

***visuals by Jackie The Raindrops

Ses-görüntü kokteyllerinden bir türlü vazgeçemeyen Jackie, videoları mikslemeyi Artifical Eyes ekibinden öğrendi ve ilk performansını 2007'de gerçekleştirdi. VJ'liğin ne işe yaradığını pek de bilmeyen bir coğrayfada bu işe baş koymak elbette zordu.
1930 yapımı filmlerinden dijital çağın tüm nimetlerine kucak açan imajlara uzanan etkileyici arşivini kullandığı video performanslarıyla Hearthhrob, Parov Stelar, Bon Mod, Tigerskin aka Dub Taylor, Ramadan, Horse Meat Disco, Men with a plan, DJ Metzgerei, Mr. Sür ve Nu Park gibi lokal ve uluslarası isimlere eşlik etti. Babylon, The Hall, Indigo, 360, Arka Oda, Peyote, Saklıkent, Dogzstar ve La Playa (Varna) performans gösterdiği mekanlardan öne çıkanları.

Yorumlar

Aynı gece