Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

The Villager @ Indigo

14 Mayıs 2011 Cumartesi 23:00
The Villager (massive istanbul rec.)
www.myspace.com/thevillagerep

Sertaç Kazan, Barış Keçecioğlu ve Semih Akay tarafından kurulan The Villager, kendı bestelerinden oluşan değişken müzık yapısıyla zaman zaman jazzy pop ve brit-rock tınılarına sahıp olsalarda onları sadece ındıe olarak tanımlamamız daha doğru olur. Elektronik armonilerin desteklediği akustik dokuyu kendine has atmosferinde buluşturan topluluk farklı duruşunu ortaya koyuyor. Yenilelenen kadrosuyla cumartesi gecesi indigoda bızlerle olacak olan The Villager, pastoral vintage melodileri ve yeni nesil indie yorumuyla sahneye soluk aldıracak.

Vokal: Dilara Keskin, Sertaç Kazan
Bas Gitar: Muratcan Balçık
Gitar: Onur Hacet
DJ: Semih Akay
Davul: Ulaş Özbiçer


Ser-Touch (massive istanbul rec.)
www.myspace.com/sertouch

2005 yılının en iyi çıkış yapan DJ'i seçilen Ser-touch; 2C, Club 14, Anjelique, China White gibi mekanlardaki resident DJ'lik görevlerinin ardından Secret Club müzik direktörü olarak görev yaptığı 2 sene içinde hayran kitlesinde muhteşem bir artış yakaladı. Ankara, Eskişehir, Çeşme ve Berlin'de , FG 93.7 turneleriyle Türkiye'nin dört bir yanında çalmış olan usta DJ, John Digweed öncesinde çaldığı warm-up setle de her saate uygun müziği en iyi şekilde çalabileceğini kanıtlamıştı. 2011 ile beraber Massive Istanbul bünyesine katılan Ser-touch yepyeni projeleriyle önümüzdeki yıla damgasını vuracak.

Semih Akay
www.myspace.com/semihakay

Semih Akay İstanbul eğlence hayatını hareketlendirmeye 2000'li yılların en popüler yer altı kulüplerinden biri olan Dirty'de başladı. Sırasıyla Magnet, Connect, WTF!? ve Indigo'yu işletti ve bu kulüplerin müzik direktörlüğünü de yaparak kariyerine devam etti.
İstanbul dışında Türkiye genelinde de ilgi gören Semih Akay, Eskişehir ve Ankara'da da her ay düzenli olarak performans sergiliyor. Bu zamana kadar Zombie Nation, Black Strobe, Something A La Mode, Wolfgang Gartner, Cyberpunkers, Fukkk Offf, Designer Drugs, Dr. Lektroluv, Swayzak, Far Too Loud, Tom Deluxx, Dilemn, Pro7, Data, Grum ve Adam Freeland gibi önemli isimlerle beraber aynı kabini paylaşan Semih Akay setlerinde disco soslu electro ritimleri dans severlerle paylaşıyor.
Dirty Ball, TayT ve The Villager projeleriyle de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Semih Akay solo çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Geceyi, The Villager öncesi deep, tech house seçkileri ile Tayfun Ersoy ısıtacak.

*Live Visuals / VJ Sets: Artificial Gurgle (Ersan Parsoğlu)
www.artificialgurgle.tv/

Kapı Açılış: 23:00
Giriş: 10 tl
Tel: +90 212 244 85 67
Fax: +90 212 244 85 89
info@livingindigo.com
Tomtom Mah. Istiklal Cad. Akarsu Sk. No:1-2-4-5, Beyoglu
Istanbul, Turkey, 34433

Yorumlar

Aynı gece