Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Ekşi Fest

25 Haziran 2011 Cumartesi 12:00
1999'dan bugüne gelinen noktada `artık hiçbir kapalı mekana sığamayan` ekşi sözlük siz sözlük yazarlarının da talebi doğrultusunda masif kutlamalarını kışın yapmaktan vazgeçip her yaz kişi sınırlaması olmayan bir festival şeklinde olarak gerçekleştirmeye karar verdi.

Bu kutlamaların ilki 25 haziran 2011 tarihinde `Park Orman`' da gerçekleşecek olan Ekşi Fest.

12.00 da başlayıp ve 00.00'a kadar devam edecek olan festivalde MFÖ ve Multitap sahne alırken Archive ise Collective Dj Show'u ile bizlere çılgın attıracak. gecenin sunuculuğunu ise geçen sene olduğu gibi bu sene de dünyalar güzeli ezgi mola yapacak.

Kurulacak alternatif sahnede The Revolters, Post, Yusuf Uğurerve Lemur sahne alırken aynı zamanda çeşitli yarışmalar, oyunlar ve doğa aktivitelerine de festivalde yer verilecek.

Sözlük yazarları ve bir misafirleri için tamamen ücretsiz olarak gerçekleşecek olan festivalde 18+ kuralı uygulanacak yani 24 yaşından küçükler de rahatlıkla girebilecek.

Bu festivalle birlikte hayatımıza giren ve hepimizi en çok mutlu edecek bir diğer yenilik ise barkodlu giriş sistemi: Bundan sonra sözlük yazarları kendilerine gönderilen davetiye linkleri ile mybilet tarafından bizim için hazırlanmış özel bir sayfaya ulaşıp davetiye kodunu oluşturacak. Daha sonra bu sayfanın çıktısını alarak kendi biletinizi bastırmış olacaksınız. bilet kontrolleri ise barkod okuyucular ile yapılacağı için uzun kuyrukların önüne geçilmiş olunacak.

Daha önce uzun kuyruklara neden olmuş olan yaka kartı dağıtımları da yine bilet kontrolünden bağımsız alanda 12.00 - 21.00 saatleri arasında aralıksız olarak yapılacak.

Yorumlar

Aynı gece

  • Ekşi Fest

    25 Haziran Cumartesi - 12:00
    1999’dan bugüne gelinen noktada `artık hiçbir kapalı mekana sığamayan` ekşi sözlük siz sözlük yazarl…
  • Düşlerdeki Uzaklar

    25 Haziran Cumartesi - 20:00
    Cenevre Oda Orkestrası David Greilsammer piyano Wolfgang Amadeus Mozart Thamos, Mısır Kralı’ndan Se…