Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Jamie Cullum

6 Temmuz 2011 Çarşamba 21:00
Caz standartlarını, melodik pop ve rock'la buluşturan Jamie Cullum İngiltere'nin en başarılı caz müzisyenlerinden biri olarak kabul ediliyor. Sekiz yaşından beri müzik yapan sanatçının, 22 yaşındayken bağımsız bir plak şirketinden çıkardığı Pointless Nostalgic adlı albümügörülmemiş bir başarı yakaladı. O dönemden bu yana bir Grammy, iki Golden Globe kazanan, birçok kez BRIT Ödülleri'ne aday gösterilen şarkıcı ve söz yazarı Cullum'un Pointless Nostalgic, Twentysomething, Catching Tales ve The Pursuit adlı albümlerinin dünya çapındaki satışı 5 milyonu aştı. Herbie Hancock'tan Christina Aguilera'ya birçok büyük isimle birlikte çalışan sanatçı, Bridget Jones' Diary ve Clint Eastwood filmleri için bestelediği parçalarla da tanınıyor. Daha önce 12. İstanbul Caz Festivali'nin de konuğu olan ve büyük ilgi gören Cullum, özgün vokal tarzı, modern piyano tınıları ve sıcak caz anlayışıyla müzikseverlere keyifle izlenecek bir konser sunacak.

Oturmalı Saha İçi 60 TL, Tribün Orta 50 TL Tribün Kanat 35 TL Ayakta 35 TL / Öğrenci (Ayakta) 25 TL

Konser günü Otto Santral'de 18.00 - 21.00 saatleri arasındaki Happy Hour'da tüm içkilerde %15 indirim, konser sonrasında ise DJ kabininde DearHead var!

-

Presenting an unparalleled blend of jazz, pop and rock and considered to be one of the most successful jazz musicians of the UK, Jamie Cullum will give you a matchless performance. Cullum will be at Kıyı Amfi with his playful pop-jazz sounds, original vocal style, modern piano tunes and performance full of energy.

Seated Midfield 60 TL, Seats at the Centre 50 TL Sideline 35 TL Standing 35 TL / Student (Standing) 25 TL

Jamıe Cullum piano, vokal piano, vocals
Brad Webb davul drums
Chrıs Hıll bas bass
Tom Rıchards saksofon, tuşlu çalgılar
saxophone, keyboards
Rory Sımmons gitar, trompet guitar,
trumpet

Yorumlar

Aynı gece