Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Joss Stone

28 Temmuz 2011 Perşembe 21:00
İngiltere'den çıkmış en güçlü seslerden biri, Grammy ödüllü soul şarkıcısı ve şarkı yazarı Joss Stone, 2003 yılında The Soul Sessions albümünü yayımladığında yalnızca 17 yaşındaydı. O zamandan bu yana, çıkardığı dört albümle 11 milyon kopyayı aşan bir satış başarısı yakalayan Stone, "You Had Me" ve "Fell in Love With a Boy" gibi şarkılarıyla son yılların en iyi çıkış yapan şarkıcıları arasında sayılıyor. Stone'un aynı sahneyi paylaştığı sanatçılar arasında James Brown, Donna Summer, Tom Jones, Solomon Burke, Jeff Beck, Robbie Williams, Melissa Etheridge, Rod Stewart, Erykah Badu, John Mayer ve Blondie gibi büyük isimler bulunuyor. Sanatçı "geleceğin Aretha Franklin'i" olarak da anılıyor. Stone, tutkulu vokali ve doğal sahne performansıyla İstanbul'da iz bırakacak.

Perşembe günü Joss Stone konserinde santralistanbul'a biraz erken gelmeye ne dersiniz? Konser öncesinde Kıyı Amfi'nin önündeki çim alanda saat 18.00'den itibaren çeşitli aktiviteler gerçekleştirilecek. Saat 18.00'den konserin başlamasına kadar festival DJ'leri, seçtikleri birbirinden güzel funk ve soul şarkıları ile seyircileri geceye hazırlayacak. Ayrıca Eylül Biçer'in triosu da saat 19.00-20.00 arasında çim alanda özel bir konser verecek.

Oturmalı Saha İçi 150 TL, Tribün Orta 100 TL, Tribün Kanat 70 TL, Ayakta 40 TL/ Öğrenci (Ayakta) 30 TL

One of the strongest voices that have ever appeared in the UK, Grammy-winner soul singer and songwriter Joss Stone is in Turkey for the first time! Regarded as one of the best debuting artists in recent years with her hits such as "You Had Me" and "Fell in Love with a Boy," Stone is also referred as "the next Aretha Franklin". Joss Stone will leave her mark on Istanbul with her passionate vocals and natural stage performance.

Seated Midfield 150 TL, Seats at the Centre 100 TL, Sideline 70 TL, Standing 40 TL/ Student (Standing) 30 TL

Yorumlar

Aynı gece