Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

HerKafadanBirSes dePPo'da!

5 Eylül 2012 Çarşamba 20:00
Eşine az rastlanılan bu müzikal şovu kaçırmayın!!!
Her Kafadan Bir Ses -A-capella
5 Eylül Çarşamba
21:00'da!
Giriş ÜCRETSİZDİR!
www.facebook.com/hkbsacapella

-A-CAPELLA-

Çoksesliliği ve a-capella müziği ilke edinmiş bu topluluk; farklı tarzlarda ve dönemlerden eserleri, kendi yorumları ve düzenlemeleriyle sahneye koyuyor. Oldukça keyif alarak dinleyeceğiniz bu grup; Ray Charles, Sting, Michael Jackson, Phill Collins, Maroon 5... gibi çok sayıda yabancı sanatçıların eserlerini ve aynı zamanda birçok Türkçe eseri hiçbir çalgı kullanmadan sadece sesleriyle yorumlamaktadır.
Açıklama
Günümüzün ve ülkemizin müzik ve eğlence dünyasındaki önemli bir eksiği olarak görülen enstrumansız (A capella) müziğin başarılı temsilcisi olan
"Her Kafadan Bir Ses" adlı müzik grubu hiçbir çalgı kullanmadan sadece sesleriyle severek dinlediğimiz yerli ve yabancı birçok popüler eseri başarıyla seslendirmektedir. Her biri Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü, Opera Ana Sanat Dalı mezun ve öğrencilerinden kurulu olan topluluk;

• Çağlar TURAN (Kontratenor - Vokal)
• Hüseyin ACUN (Tenor - Vokal)
• Furkan SARILMIŞER (Tenor - Vokal)
• Can KARATAŞ (Bariton - Beatbox - Vokal)
• Sezer Batuhan YURTERİ (Bariton - Vokal)
• Kaan ÇELİKCAN (Bass - Vokal)

adlı kişilerden oluşmaktadır.


Grup, birçok üniversite ve müzik festivallerinin yanında, dans ve tiyatro topluluklarıyla da projelere imza atmaktadır.

Halen çalışmalarına Ankara'da devam eden grup a-capella müziğine;
Pop, Jazz, Blues, Funk, Reggae tarzındaki armoni ve düzenlemelerle farklı bir boyut kazandırmayı ve bu tarzı ülkemizde de sevdirmeyi hedeflemektedir.

2010-2011 sezonunu Ankara'da EskiYeni Performance Hall'de tamamlayan "Her Kafadan Bir Ses", ondan sonraki sezonda, Piano Plus ve Manhattan'da da performanslarını sergilemişlerdir.

Ayrıca Show Tv'de yayınlanan 2011-2012 Yetenek Sizsiniz Türkiye 3. sezonunda finale kadar 1.likle gelip farklı ve benzeri olmayan bir iş yaptıklarını gözler önüne sermiştir.

Yorumlar

Aynı gece