Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Cumhur Avcil "Lovesick" Albüm Lansman Konseri

19 Mayıs 2011 Perşembe 22:00
"Lovesick" adını taşıyan albüm Cumhur Avcil'in psikolog ve müzisyen kimliklerini kaynaştırarak oluşturduğu "Aşk Hastası" bir karakterin hikayesini anlatıyor. Kusursuz bir aşk arayışı içerisinde, insanları ve olayları çarpık bir bakış açısıyla algılayabilen bu karakterin değişken ruh hali albümün hikayesini oluşturuyor. Hüznün ve çaresizliğin dibine vurmuş bir halde eski sevgililerini suçlayarak dinleyiciyi karşılayan "Aşk Hastası", karşısına çıkan yeni bir kadın sayesinde mutluluk hormonları saçmaya başlarken bir kez daha hayallerinin yıkılmasıyla birlikte bu defa mani ve depresyon atakları arasındaki başdöndürücü yalpalamasıyla dinleyiciye veda ediyor.

"Aşk Hastası" nın bu hızlı gelgitlerini ve ruh hallerini Kül grubundan Arın Kuşaksızoğlu, Kırkaltı grubundan Emrah Kara ve Cumhur Avcil seslendirirken, "Aşk Hastası"nın gözlerinden gördüğümüz kadın karakteri ise (Ferhat Göçer, Soner Sarıkabadayı gibi tanınmış isimlerin vokalistliğini yapan) Elif Alaybeyoğlu seslendiriyor. Cumhur Avcil'in enerjik davul performanslarıyla bezenmiş albümde, Ercüment Subaşı aranjörlüğünün yanısıra gitarları ve baslarıyla yer alıyor. Ayrıca Gökhan Şahinkaya da bir şarkıda bas performansı ile katkıda bulunan isimler arasında bulunuyor.

Tüm söz ve bestelerin Cumhur Avcil'e ait olduğu albümün prodüktörlüğünü Ercüment Subaşı, masteringini ise ünlü ses mühendisi Andy Jackson yaptı.

Cumhur Avcil "Lovesick" albümüyle birlikte koreograf Tan Temel tarafından kurulan Hareket İstanbul Dans Topluluğu ile ulusal ve uluslararası dans festivallerinde sahnelenmek üzere ortak bir proje gerçekleştiriyor. "Lovesick" albümünün müzikal konseptinden ilham alınarak hazırlanan dans projesinde Tan Temel ve Sernaz Demirel koreograf ve dansçı olarak yer alıyor.

19 Mayıs akşamı Ghetto sahnesinde albümde yer alan konuk sanatçıların da katılımıyla yapılacak olan "Lovesick" albüm lansmanında, Cumhur Avcil ile Hareket İstanbul Dans Topluluğu ortaklığıyla hayata geçirilen bu projenin de prömiyeri gerçekleşecek.

www.cumhuravcil.com
www.hareketistanbul.org

Yorumlar

Aynı gece