Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

RADİKAL ELEKTRONİK’İN MİKROFON, KABLOSUZ SİSTEMLER VE MONİTÖR TANITIM GÜNÜ @ GALATASARAY ITM

13 Kasım 2013 Çarşamba 10:00
RADİKAL ELEKTRONİK'İN MİKROFON, KABLOSUZ SİSTEMLER VE MONİTÖR TANITIM GÜNÜNE DAVETLİSİNİZ!

Sadece 1 gününüzü kendinize ayırıp, son teknoloji monitör ve mikrofonlar hakkında bilgi sahibi olmak ve çalışma prensiplerini yakından tanımak ister misiniz?
Kariyeriniz ya da hobiniz Müzik Teknolojilerinden mi geçiyor? O halde sizi sektörün önemli markaları DYNAUDIO, EVE AUDIO, DPA ,WISYCOM ve LECTROSONICS'in en yeni ürünlerini tanımak için Galatasaray ITM çatısı altına bekliyoruz.
Radikal LTD işbirliği ile 13 Kasım Çarşamba gerçekleştirilecek tanıtım gününde sizleri bekleyen ürünler ise şöyle;

Dynaudio Profesyonel Stüdyo Monitörleri
Teknisyen ve sanatçılar tarafından %100 güven duyulan ve teknolojinin simgesi olan hoparlörleri yaratmak, geliştirmek ve üretmek Dynaudio'nun en önemli misyonudur. Proje bittiğinide elde edilen sonuç, harcanan eforun boşa gitmediğinin kanıtıdır. Dynaudio'nun sürekli olarak kendisi ile rekabetinin sonucu olarak ortaya çıkan ürünler, ses prodüksyonlarını mükemmeliyete taşır.


EVE AUDIO Profesyonel Stüdyo Monitörleri
Eve Audio, amatör ya da profesyonel tüm müzisyen ve teknisyenlere, müzikte neler olup bittiğini rahatlıkla anlatabilecek detaya ve güce sahiptir. Eve Audio'nun tamamen kendi geliştirdiği AMT Ribbon tiz sürücüleri, ayrıcalıklı sonuçlara ulaşılması için el ile üretilir.. Yüksek derecede doğruluğa ve detaya sahip üst frekans sürücüleri ile SilverCone bas sürücülerin mükemmel uyumla bir araya gelmesi, Eve Audio monitörlerini ayrıcalıklı ürünler haline getirmektedir.

DPA Mikrofonları
1992 yılında Danimarka'da kurulan DPA, mikrofon geliştirme ve üretiminde dünya üzerinde son derece saygın bir konuma sahiptir. Ses teknolojileri alanında çalışanlar, DPA mikrofonları "Bir Efsane" olarak adlandırır. DPA'nın temel felsefesi "profesyonel ses mühendislerine, profesyonel mikrofon çözümleri sunmaktır". Bu felsefenin sonucunda ortaya çıkan ürün
yelpazesi içerisinde; minyatür yaka mikrofonları, shotgun mikrofonlar, headset mikrofonları, film endüstrisi için üretilen özel mikrofonlar, masa(boundary) mikrofonları ve çeşitli mikrofon aksesuarları bulunmaktadır. DPA'nın başarısının sırrı basittir. DPA'nın amacı, canlı performans, stüdyo kaydı, tiyatro ve yayıncılık gibi kullanıldığı her yerde, her zaman olabilecek en iyi mikrofon çözümünü sunmaktır.

WisyCom Kablosuz Mikrofon Sistemleri
WisyCom, kablosuz mikrofonlar için çok yönlü RF(Radio Frequency) çözümleri bulan, tasarlayan ve üretim yapan bir şirkettir. IFB, kablosuz interkom ve röportaj sistemleri gibi, günümüzde yayın alanında kullanılan en son teknolojileri üretmektedir. Ürünlerinde dayanıklılık, esnek kullanım ve güvenilirlik sunmaktadır. WisyCom ailesi içerisinde Ar-Ge ve üretim departmanları, takım çalışmasının getirdiği verimlilik ile spesifik olarak şirket ihtiyaçları doğrultusunda, tüm müşterilerinin taleplerine ve gereksinimlerine aynı hassasiyet ile yaklaşarak çalışmalarını sürdürür. Wisycom'un öncelikli amacı, kablosuz mikrofon çözümlerinde en kaliteli, en basit, en hızlı ve uzun vadede en verimli ürünleri müşterilerine sunmaktır.
Lectrosonics Kablosuz Mikrofon Sistemleri
Günümüzde merkezi New Mexico'un Rio Rancho bölgesinde bulunan Lectrosonics'in kablosuz mikrofon sistemleri ve ses
işlemcileri; şirketin kalite ve gelişime olan düşkünlüğünü yakından tanıyan ses mühendisleri tarafından en zorlu uygulamalarda dahi devamlı olarak kullanılmaktadır. Film, yayın ve sinema toplulukları alanında lider konumda bulunan Lectorsonics'in felsefesi şudur : "Yapabildiğimiz en iyi ürünü yapmak ve bunu verebileceğimiz en iyi hizmetle desteklemek"

TANITIM GÜNÜNE KATILIM ÜCRETSİZDİR.
Rezervasyon için isim soyisim ve telefon numaranızla seminer@galatasarayitm.com.tr adresine mail atmanız gerekmektedir.

Yorumlar

Aynı gece