Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Chill'n Roll Night Club: oOoOO (Live) @ Babylon Lounge

4 Aralık 2013 Çarşamba 22:00
oOoOO şimdi asker, canı neler ister.
oOoOO'nun arabası var, güzel mi güzel.
oOoOOrda bir köy var uzakta.
oOoOOnda bunda şundadır, şunda bunda oOoOOndadır.


gibi şarkılarla witch house/darkwave sularında yüzen şarkılarıyla tanınan San Franciscolu müzisyen kimdir? Bir klişe olarak cevap soruda gizli. Gizli falan da değil aslında. Kabak gibi ortada.


Hip-hop, ambient ve endüstriyel sound'ların her birini evladı gibi seven Christopher Dexter Greenspan'in White Ring ve Salem gibi isimlerle öncülerinden sayıldığı witch house türünün en yakışıklı halerinden biri oOoOO. "Drunk texting"den fırlamış gibi duran ismi bir kenara bırakırsak, Without Your Love gibi nefis bir albüm var ortada. Önceki 3 EP'yi saymıyoruz bile.

"Ben hipsteroğluhipster'ım", "Dersimi gününe çalışıyorum", "Antin kuntin blog'lardaki grupları dinliyorum" diyenlerinden tutun da; "Bıktım Nouvelle Vauge'undan, Kings of Convenience'ından" diyip yenilik arayanlarına kadar herkesin hastası olacağı oOoOO, 4 Aralık'ta Babylon Lounge'da olacak.


"Ah mirim ah, şöyle güzel bir yerli malı elektronik müzik olsa da iki takıp takıştırsak" diyenler de bu geceden alnının akıyla çıkabilir. Çünkü Ah! Kosmos da oOoOO'nun yardakçısı olmak için orada olacak.

Warm-up ve after party'lerin ses siteminden sorumlu olmasıyla ünlü Shangri-la Soundsystem da iki CD çalacak.

Dur dur daha bitmedi. Proudpilot projesinde de parmağı olan, Red Bull Music Academy'de at koşturan biblo gibi kız Biblo da gecede after party sorumlusu olacak. Mini festival gibi gece vallahi.

Daha ne olsun?

Yorumlar

Aynı gece