Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

ÇAĞDAŞ DANS ve DOĞAÇLAMA // kargART Atölye

17 Şubat 2014 Pazartesi 20:00
17 ŞUBAT PAZARTESİ 19.00

ÇAĞDAŞ DANS ve DOĞAÇLAMA (Esra Yurttut)

Bu atölyede; çağdaş dans teknikleri aracılığıyla beden ile olan iletişimin güçlenmesi amaçlanır. Bedenin kendi dansını bulmasına yardımcı olunur. Kendi kurallarını ve sınırlarını oluşturması, fark etmesi ve
sonrasında yeni öneriler sunabilmesine alan açarak, kişiye yaratıcılığını ortaya çıkarabilmesi için uygun ortam hazırlanır. Bedenin sınırlarını keşfederek, geliştirmeye yönelik çalışmalar yapılır.

Atölyede beden farkındalığı odaklı doğaçlama çalışmaları, kondüsyon ve rahatlama egzersizleri, hareket kombinasyonları yer alır. Bu çalışmalar koordinasyonunun gelişimine, yaratıcılığa ve hayal gücüne,
iletişim ve paylaşma algısına, zaman - mekan bilincine, sağlıklı duruş alışkanlığı kazanılmasına, ritim duygusunun gelişmesine, grup içinde hareket yoluyla iletişim becerisi kazanılmasına katkıda bulunur.

Katılımcıların rahat kıyafetler giymeleri yeterli, gülümseyerek çıkmaları garantidir.

Ayrıntılı bilgi için :
İçerik ve Program ile ilgili :esrayurttut@yahoo.com
kayıt için : info@kargart.net veya muratmrtseckin@gmail.com


Ücret : Öğrenci 150 TL. - Tam 175 TL.
Ayrıntılı bilgi ve kayıt için info@kargart.net veya muratmrtseckin@gmail.com adresine ileti gönderiniz.

Eğitmen : Esra Yurttut

2005 yılından bu yana çocuklara, yetişkinlere ve oyunculara yaratıcı dans, doğaçlama, beden farkındalığı, çağdaş dans tekniği ve bale dersleri vermektedir. Aynı zamanda bağımsız dansçı olarak yerli ve yabancı koreograflarla çalışmalarını sürdürmektedir. Pek çok tiyatro topluluğu ile koreografi ve beden hazırlığı çalışmaları yapmaktadır. 2010 yılından bu yana Mimar Sinan Üniversitesi Çağdaş Dans Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak klasik bale, repertuar ve pilates dersleri vermekte aynı zamanda yüksek lisans yapmaktadır. Elimsende Derneği, Çağdaş Dans Sanatçıları Derneği ve Nazım Hikmet Tiyatro Akademisi'nde eğitmenlik yapmaktadır.

Yorumlar

Aynı gece