Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Tolga Akyıldız ile Açık Sahne

29 Kasım 2013 Cuma 21:30
Tolga Akyıldız sahnesini bir kez daha muzikicinefes.com'un katkılarıyla genç gruplara ve geceye katılımlarıyla onlara görünürlük sağlayacak olan ünlü grup ve müzisyenlere açıyor.

Müzik sektörünün önde gelen isimlerinden gazeteci Tolga Akyıldız, bir markaya dönüşen Popvirüs partilerinin ardından şimdi de Açık Sahne'sinde konuklarını ağırlıyor. Mart ve Mayıs aylarında pek çok ünlü şarkıcı ve grubun sahne alarak genç gruplara destek verdiği muhteşem gecelerin ardından bir kez daha Ghetto sahnesi şenlenecek. Kasım ayı sonunda Beyoğlu'na veda edecek olan Ghetto'da son kez düzenlenecek geceye katılacak müzisyen ve grupları çok yakında buradan takip edebilirsiniz.

Açık Sahne öncesi DJ Nadir Duman 21:45'ten itibaren setinin başında olacak!

Acik Sahne 1 ve 2'de sahne alan sanatçılar:

Hayko Cepkin, Koray Candemir, Melis Danismend, Aylin Aslim, Redd, Can Gox, Erdem Yener, Kargo, Ogün Sanlısoy, Sarp, Güntaç Özdemir, Aydilge, Özge Fışkın, Genç Osman, Sattas, Bedük, Keremcem, Ayça Varlıer, Can Bonomo, Rashit, Ege Çubukçu, Bora Duran, Mavi, Ayşe Saran, Ete Kurttekin, Biz, Kung-Fu, Eskici, Frapan, Gökcan Sanlıman, Neslihan Engin, Son Feci Bisiklet, Papyon, Korkuluk...

Acik Sahne 1 ve 2'den özet görüntüler için aşağıdaki linkleri tıklayabilirsiniz:
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch

Yorumlar

Aynı gece