Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

AKUSTİK GOLD | MALT

25 Aralık 2013 Çarşamba 21:00
AKUSTİK GOLD KONSERLERİ MALT AKUSTİK İLE DEVAM EDİYOR!

Türkiye'nin önde gelen müzisyenlerinin konuk sanatçılarla birlikte sahne aldığı ve kendi albümleri dışında parçaları da yorumladığı akustik performansları ile yer aldığı Akustik Gold konser serisi Aralık ayında Malt'ın Akustik projesi ile Roxy sahnesinde devam ediyor.

Aşkın Gözü şarkısıyla iyi çıkış yakalayan Malt, albümlerinin sevilen şarkıları ve cover parçaların akustik yorumları ile 25 Aralık'ta Roxy'de...

90'lı yıllarda "Badluck" grubunun solistliğini yapan, radyo ve televizyonların tanınan simalardan Cenk Durmazel (Vokal) ile Barış Ertunç (Gitar, Vokal) ve Cenk Turanlı'dan (Bas Gitar) oluşan Malt, 2007'de "Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm" ve 2010'da "Arıza" adlı iki albüm çıkarttı.

İlk albümleriyle beraber 200'den fazla konser veren Malt'a kayıt aşamaları ve sahnede davulda Mehmet Demirdelen eşlik etti. Tüm sözlerini Cenk Durmazel'in yazdığı, müziklerini ise Barış Ertunç ile beraber hazırladığı albümün prodüktörlüğünü yine Malt grubu yaptı.

Akustik Gold serisinde Malt'ın yanısıra Bülent Ortaçgil, Mehmet Erdem, Birsen Tezer gibi müzisyenler / gruplar yepyeni akustik projeleri ile yer alacak.

Yorumlar

Aynı gece