Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

FETHİ OKUTAN PROJECT // IF PERFORMANCE HALL

26 Ocak 2014 Pazar 20:00
"FETHİ OKUTAN PROJECT" 26 Ocak Pazar IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!

Projenin çalışmalarına 2008 yılında başladı. Bestelerini hazırlamasının ardından stüdyo çalışmalarında Stüdyo ÇSM'nin büyük katkısı oldu. Daha sonra Stüdyo Mirage'ın da destek vermesi ile kayıt aşaması bitirildi.

Uzun soluklu, kılı kırk yararak, itina ile yapılmış bu projeye Ankara'nın tanınmış birçok müzisyeni de destek verdi. Günümüz müzik sektörünün içinde bulunduğu çıkmazlara rağmen herhangi bir maddi kazanç beklemeksizin, sanatsal olma ve kalite kaygısı güdülerek yapılmış bu tür projeler artık gittikçe azalmakta.

Günümüzde enstrümantal albümlerin varlıklarını devam ettirilebilmeleri büyük ölçüde müzikseverlerin desteğine bağlı. Sanatseverlerin desteği olmadan ülkemizde yeni ve yaratıcı projelerin duyurulması, ortaya çıkarılması, geliştirilebilmesi kesinlikle mümkün değildir.

Fethi Okutan Project'in diğer projelerden farklı tarafı Türkiye'de henüz yapılmamış bir işe imza atmış olmasıdır. Bu albüm, Türkiye'de yapılmış ilk "rock-bass" albümü olma özelliğine sahiptir.

Ülkemizde olduğu gibi dünyada da pek az örneği bulunan bass gitar albümleri; diğer enstrumantal albümlere göre kayıt ve yapım aşaması daha zor olan, profesyonel bir ekiple uzun ve zahmetli bir çalışma ile meydana getirilebilen eserlerdir. Albümün mastering'i dünyaca ünlü mastering ustası Ian Cooper'a aittir. Albümdeki Bas gitar kayıtlarında hiçbir şekilde overdub (üst üste kayıt ) tekniği kullanılmamıştır. Albüm, ülkemizdeki kaliteli müzik üretimini takip eden enstrumantal müzik severlerin özellikle de bas gitar severlerin ilgisini hedeflemektedir.

fethiokutan.com/

Kapı Açılış: 20:00
FETHİ OKUTAN PROJECT 21:00
Giriş: 20 TL +1 Bira

www.ifperformance.com/
www.facebook.com/ifperformance
www.twitter.com/ifperformance

Yorumlar

Aynı gece