Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

ROBOTİK HAYALLER / DDR/ KUFURA

13 Aralık 2013 Cuma 23:00
Aralık ayının 13. Cuma akşamı Robotik Hayaller, DDR ve Kufu Ra adı konmamış bir şenlik ateşi için yan yana geliyor.

Manyetik alandaki kaymalar, güneş patlamaları, gündelik hayata çöken karanlık, katledilen anadolu leoparı... Yürekte biriken ve dökülen tüm gürültüler adına..

ps: DDR ve Robotik Hayaller gecenin kapı giriş ederini "Don Kişot sosyal merkezine" aktaracaktır.

*

ROBOTİK HAYALLER

Hayaller son bir yılda bir araya gelerek ve gelmeyerek, biraz psişik güçler yardımıyla kuruldu. Kuruluşu fikirseldir ve ilk projesi Ubik olmuştur. Bilim-kurgunun kendisini bu dünyanın içerisinde canlı simülasyon dünyaları olarak hayal etmekte olan bizler, bu hissiyatla müzik yapabildiğimizi keşfetmiş bulunuyoruz. Yaptığımız bir takım stüdyo ve ev deneyleri göstermiştir ki bu keşfin tuhaf meyveleri vardır ve onları daha fazla sizden gizlemenin de bir anlamı kalmamıştır.

www.facebook.com/robotik.hayaller

-

DDR

Dünyanın ilk yapay uydusu "Sputnik 1" bundan 56 sene önce uzaya fırlatıldı. Ulrike Meinhof o sırada 23 yaşındaydı. 12 yıl sonra, 1969 yılında Konkret dergisinde yazmayı bıraktı. Artık Kızıl Ordu Fraksiyonu'nun bir parçasıydı…

www.dogualmanya.com

www.facebook.com/ddr.dogualmanya

-

KUFURA

İstanbul'da 2011 yılından bugüne çeşitli mekanlarda yapmış olduğu etkinliklerde insturmental hiphop,breaks,brostep, trap gibi türleri işleyip yeni bir ivme katmaya çalışmaktadır. Radiozula da bir dönem program yapmış olup, Gerçeklik Terörü sergisi after partisinde adından sıkça söz ettirmiştir.Performanslarında enerjiyi geri dönüşümlü olarak yüksek tutup green temple şifresiyle hareket ederken yer yer transformers istilasına maruz bırakır.Prodüksiyon ve Remix çalışmalarında ise bir samurayın saygın ama aynı zamanda ne kadar tehlikeli olabileciğini hissettirmeye çalışmaktadır. Dinleyicilere bir şarkı öbeğinden fazlasını vaad eden Kufura, Japonya'da kaldığı ve çaldığı süreler boyunca Underground sahnesinde dj'lik adına öğrendiği teknikleri pekiştirip size de bu deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

soundcloud.com/Kufura/

www.mixcloud.com/Kufura/

Yorumlar

Aynı gece