Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

3. ULUSLAR ÖTESİ, KUŞAKLAR ARASI GÜRÜLTÜ BULUŞMASI (SLAVEBREED (GR) / DEHUMAN (BG) / SARINVOMIT)

21 Aralık 2013 Cumartesi 23:00
SLAVEBREED (GR)

Yunanistan'ın kendi yapçı piyasasının en etkin gruplarından, NAPALM DEATH ve ROTTEN SOUND tarzı mahalle kavgası gibi grindcore çetesi SLAVEBREED, ikinci albümlerinin şerefine ilk defa sınırın bu tarafına geçiyor.

www.facebook.com/pages/Slavebreed/193347340717367

www.youtube.com/watch

DEHUMAN (BG)

Karanlık ve progresif death metal grubu DEHUMAN, death metal veteranları MASTER ile çıktığı Balkanlar turnesini İstanbul'da bitirecek.

listen.kaotoxin.com/album/black-throne-of-all-creation

SARINVOMIT

İlk demolarıyla belanın sinyallerini veren BLASPHEMY, BLACK WITCHERY, VON tarzı ilkel black/thrash metal'in yerel temsilcileri SARINVOMIT, hepimizi Son'a hazırlayacak.

sarinvomit.bandcamp.com

21 Aralık Cumartesi 22:00 Peyote (Kameriye Sokak No:4 Balýkpazarı, Beyoğlu) 15 TL

Ayrıntılı bilgi: atomkule.org twitter.com/atomkule - Grupların seyahat masraflarına destek olmak için, giriş ücretine ek olarak bağışta bulunabilirsiniz. – Konserde grupların CD, plak ve penye standları bulunacak; kendi fanzin veya demolarını da koymak isteyenler yanlarında getirmeyi unutmasın! – Lütfen gelirken parti modunda olun, maço tavrınızı evde bırakın! Lütfen tamamen kendin-yapçı gürültü severlerin maddi ve manevi desteği ile kotarılacak olan bu etkinliği ilgilenebileceklerle paylaşın.

Teşekkürler!

Yorumlar

Aynı gece