Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

CLUB BANGKOK Yılbaşı Gibi Özel ● nublu istanbul ● 28/12

28 Aralık 2013 Cumartesi 23:00
"Yılbaşı gecesi ne yapılır ne yapılmaz?" listelerine girmeden önce, buradan bütün dandik erkek dergilerine bir çift sözümüz olacak. Ulan (bilmeyenlere duyrulur: Orta Asya'da Türk lehçelerinde 'ulan' kelimesi oğlanın eş anlamlısıdır. 'Bakar mısın delikanlı? = Bakar mısın ulan?' denir) hepiniz sözbirliği etmişçesine "1 Ocak'ta hangover nasıl yenilir?" listesi yapıyorsunuz. Arkadaşım, yılda bir gün Hakan Taşıyan gibi alkol alacaksınız, sağa sola salça olacaksınız, onda da ertesi sabahı düşünmeyin memur gibi. İçin gari.

Şimdi gelelim Club Bangkok Yılbaşı Gibi Özel'e…

Neden Yılbaşı Özel değil? Çünkü 31 yerine 28 Aralık'ta olacak bu gece, o yüzden değil.

"Gibi" mevzusunu atlattığımıza göre, Club Bangkok'un listesi gelsin: "29 Ocak'ta hangover'a nasıl hükmen yenilir?"

Ork Suyu:

Şöyle hafif içimli, aromatik ve biraz kekremsi bir içki eşliğinde yeni yılın ilk saatlerini Nublu'nun parkelerinde geçirmeye ne dersiniz?

Planking'in amcaoğlu sayılan Ork Suyu Duruşu ile siz de herkesin kulüpte elle gösterdiği, güldüğü (bazen laugh at > laugh with) bir insana dönüşebilirsiniz, yapmanız gereken çok basit. 3 shot bu içkiden için, bir hafta sarhoş gezersiniz.

Malzemeler:

Bir büyük rakı
1 kavanoz cin biber
1 paket Oreo

Hazırlanışı:

Taptaze cin biberler cam kavanozdan çıkarıldığı gibi hiç vakit kaybetmeden doğrama tahtasına alınır. Tercihimiz olarak Zwilling marka bir şef bıçağıyla ince ince doğrandıktan sonra shaker'a transfer edilir. Oreo'ları da unutmadık. Orta büyüklükteki buzdolabı poşetinin içine alınan bir paket Oreo, et dövme çekicinin yardımıyla ufak şeker parçalara bölünür ve hiç vakit kaybetmeden rakı ile birlikte shaker'a eklenir. Shaker aksak hareketlerle vücuttan 80 derece açıda tutularak 8 defa sallanır ve Ork Suyu shot bardaklarında servis edilir. Afiyet olsun.


Dökme Bira

Alkol literatüründe "Dökmek Levent Kırca'ya mahsustur" diye bir laf vardır, herkes zaten bunu bilir.
Ev eşyaları literatüründe de dökme tava gibi şeyler vardır, ama onların pek konumuzla alakası yok. Bu dökme bira işi sizi bir anda "Uf zaten hep aynı şarkıları çalıyorlar ya, niye geldik ki?" seviyesinden "Şu çocukları alınlarından öpeceğim, ne güzel tam oynamalık çalıyorlar" seviyesine yaklaşık 3 dakikada taşıyacak.

Malzemeler:

Bir sürü bira

Hazırlanışı:

Yutkunmak denen eylem var ya? Onu unutun.
Bir yudum içmek denen eylem var ya? Onu zaten unuttunuz.
Avi Pardo çevirisi kokan "cömert bir yudum almak" var ya? Onu alın, geliştirin sonra da "dökmek" eylemine yaklaşın.

Dökmek eylemi genizi açarak gerçekleşiyor. Ağzınızı açıp birayı dökün. Baya dökün. 33'lük bir şişe birayı yaklaşık 2-3 saniye civarında dökebiliyorsanız işi kapmışsınız demektir. Döke saça beş birayı beş dakikada içerseniz Club Bangkok bir anda gözünüzde dünyanın en iyi çalan ekibine dönüşebilir. İçin.

Üç yok, zira buralara kadar zaten kimse okumuyor. İlk iki maddeyi iyi çalışırsanız güzel bir Club Bangkok Yılbaşı Gibi Özel gecesi geçirebilirsiniz.

The XX, Disclosure, Kasabian, MGMT, Franz Ferdinand, LCD Soundsystem, Phoenix, Hot Chip, Jagwar Ma, Two Door Cinema Club, Human League, QOTSA, Arcade Fire, Aeroplane, Blur, Kanye West, Tom Vek, Vampire Weekend, Tiga, Friendly Fires, Late of the Pier, Klaxons, Nine Inch Nails, Major Lazer, Haim, Primal Scream, Justin Timberlake, David Bowie, Cut Copy, Arctic Monkeys, Simian Mobile Disco ve The Libertines cd'lerini yılbaşı vesilesiyle sokup sokup çıkartacağız.

Bir sürü kar spreyi aldık. Gelenlerle gece sonunda "Güle Güle 2013", "Hoş Geldin 2014" yazıları yazıp altlarına da "Bastonlu İhtiyar" ve "Emekleyen Bebek" çiziyor olacağız, kopun gelin.

DJ Sarıyılan yani Kaan Sezyum yani Club Van Gogh ve Dr Evil da var.

Kapı açılışı 23.00, kapanışını bilmiyoruz, kapatın arkasından çeksin çıksın.

*30 TL / Biletleri nublu kapıdan alabilirsiniz.
*30 TL / Tickets available from nublu door.

Yorumlar

Aynı gece