Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SHLOMO MINTZ & ITAMAR GOLAN & DMITRY YABLONSKY

22 Ocak 2014 Çarşamba 20:00
15 Ocak 2014 Çarşamba günü gerçekleştirilmesi planlanan Shlomo Mintz, Itamar Golan, Dmitry Yablonsky konseri, sanatçıların turne tarihlerindeki bir değişiklik nedeniyle 22 Ocak 2014 Çarşamba gününe ertelenmiştir. Biletler bu tarih için aynen geçerli olacaktır.

Biletlerini iade etmek isteyen izleyicilerimiz 17 Ocak 2014, Cuma gününe kadar biletlerini İş Sanat Ana Gişe'den ve tüm Biletix gişelerinden iade edebilir.

SHLOMO MINTZ keman
ITAMAR GOLAN piyano
DMITRY YABLONSKY çello

F. Schubert Piyano, Keman ve Çello için Trio No. 2, D. 929, Mi bemol Majör
L. v. Beethoven Piyano, Keman ve Çello için Trio No. 7, Op. 97, Si bemol Majör "Archduke"

İş Sanat kendi alanlarında üç usta müzisyeni oda müziğinin sıcak ve samimi çatısı altında buluşturuyor. Virtuoso kuşağının bu ilk konserinde mükemmel müzikalitesi, stil çeşitliliği ve kusursuz tekniğiyle günümüzün önde gelen kemancılarından Shlomo Mintz, seçkin enstrümantalistlerle yaptığı işbirliklerinin sonucunda kendi jenerasyonunun en çok aranan piyanistlerinden Itamar Golan ve gerçekleştirdiği 70'ten fazla kayıt ile dünya çapındaki en prestijli sahnelerin vazgeçilmez isimlerinden Dmitry Yablonsky ile biraraya gelecek. Olağanüstü bir dengedeki uyumlarına tanık olacağımız üçlünün sunacağı bu muhteşem oda müziği ziyafeti hiç şüphesiz akıllardan uzun süre çıkmayacak. Sezonun kaçırılmaması gereken etkinliklerinden...

Yorumlar

Aynı gece