Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Karambola ve Swing İstanbul @ KadıköySahne

14 Ocak 2014 Salı 20:00
Konser : 15 TL
-------------
KONSER BAŞLANGIÇ SAATİ : 22:00

Karambola :

Ne zaman kurulduğu pek belli olmayan Karambola'nın müzik yapmak dışında en sevdiği şey sürekli olarak isim değiştirmek. Tatilini bitirip ismini bir çırpıda değiştiren grup, Ragtime, Dixieland, hot jazz ve trad jazz diye tanımlayabileceğimiz bir makamlar yumağında oraya buraya tırmık atıyor.Duvarın üzerine dizilmiş sabit kadrosu dışında, dünyanın çeşitli şehirlerinden gelen müzisyenleri de bünyesinde ağırlamaktan ayrıca pek zevk alan Karambola Dixiecats, hayatın esas neşesinin onu her düzenlemeye kalktığımızda bir karambole dönüşmesinde olduğunu hatırlatmayı borç bilir.Başka da bir şey bilmez. İşbu rag zamanı, dixie diyarı sever grup, cehennemi fazla ahlaklı, cenneti de sıkıcı bulduğu için, aksam olunca yerle yeksan- ya da yerden yuksekte buldugu her sokakta caliyor. Annesinin sözü yerine, sarsak hayat alevinde harlanmış sıcak bir musikiyi dinleme peşindeki herkesi, yirmidört tırmık ve dört gözle bekliyoruz. ..

Kamucan Yalçın : Vocal - Clarinet
Cihan Çokbilir : Gitar
Mikail Şimşek : Trombon
Hakan Bilmez : Tenor/soprano sax
Serhat Peker : Double Bass
Görkem Efe : Davul

Travelling in between the moods Ragtime and Dixieland, 'Karambola' hit the road to play in the streets.. Never has the band hesitated to entertain the audience and seldom there was lack of guest musicians on the stage. Singing trad' n' hot jazz songs in a naughty way, the band is looking forward to welcome the boys & girls who never hesitate to say "Mama, I've been bad today.."
--------------------------------------------------------------------------
SWING ISTANBUL

Swing Istanbul Dans Stüdyosu. Türkiye'nin ilk Lindy hop ve swing dönemi danslarına yer veren dans stüdyosu.

İletişim için swingdans.istanbul@gmail.com adresine e-mail atabilir ya da 0532 462 6033 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

www.swingistanbul.com/
twitter: swingistanbul

Yorumlar

Aynı gece