Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

MİLLÎ REASÜRANS’TA PARLAYAN YILDIZLAR

20 Şubat 2014 Perşembe 20:00
ÜLKER TÜMER çello

Piyanist: Can Okan

J. S. Bach Solo Viyolonsel Süiti No.2

L. van Beethoven Handel'in "Judas Maccabaus" teması üzerine XII Varyasyon

J. Brahms Viyolonsel ve Piyano için Sonat Op.38 No.1

Parlayan Yıldızlar'ın bu sezonki ikinci konuğu Ülker Tümer 2009 yılında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Viacheslav Kaynov ile başladığı çello eğitiminde çok kısa sürede büyük ilerleme kaydederek 2011 ve 2012 yılları aralarında pek çok uluslararası yarışmadan dereceyle döndü. "Berlin Uluslararası Müzik Yarışması "Sforzando"da ikincilik, Sırbistan'da gerçekleştirilen "Internet Müzik Yarışması"nda birincilik ve Paris'te gerçekleştirilen "We Play Together" adlı yarışmada birincilik ödüllerinin sahibi olan yetenekli genç çellist aynı zamanda bu yarışmalarda oda müziği dalında da grup arkadaşlarıyla birlikte birincilik ve ikincilik ödüllerine layık görüldü. 2011 yılında Rusya-Kazan'da düzenlenen "Büyük Bolgar Müzik Festivali'nde" ve Haziran 2013'de Arjantin-Buenos Aires'teki "Iguazu En Concierto" festivalinde üyesi olduğu "Adana String Quartet" ile birlikte yer alan Ülker Tümer eğitimine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Dilbağ Tokay ile devam etmektedir.

Millî Reasürans Konser Salonu

Maçka Caddesi No: 35 Şişli – İstanbul

Rezervasyon İş Sanat'ın issanat@isbank.com.tr e-posta adresinden ya da (212) 316 10 83 numaralı telefonundan yapılabilir. Yerler numarasızdır ve salon kapasitesiyle sınırlıdır.



Parlayan Yıldızlar Meriç Soylu Ödülü

İstanbul'un kültür ve sanat hayatına 14 yıldır yön veren İş Sanat, ülkemizin gururu genç sanatçılarımızı müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Gelecek vaat eden sıradışı yeteneklere ışık tutan Parlayan Yıldızlar serisi, genç yıldızların sahne deneyimini artırarak onları ait oldukları dünya sahnelerine kazandırmayı amaçlıyor. Parlayan Yıldızlar serisinde bu yıl ilk kez sezonun en parlak yıldızına, geçtiğimiz yıl genç yaşta kaybettiğimiz İş Sanat Yönetmeni Meriç Soylu'nun ailesi "Meriç Soylu Ödülü"nü verecek. Kültür sanat dünyasında sevgi ve saygıyla anılan Meriç Soylu, 2006 yılında başladığı İş Sanat Yönetmenliği görevini vefat edene kadar başarıyla sürdürdü, vizyonu ve müzik tutkusuyla her sezon İş Sanat sahnesinde birçok önemli konsere ve yenilikçi projeye imza attı. Parlayan Yıldızlar'ı Soylu ailesiyle buluşturma görevini üstlenen İş Sanat, ödülün organizasyonunda yer alıyor.

Yorumlar

Aynı gece