Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Izoletta`da Canan Anderson ile her cuma muzikli lezzetler

17 Ocak 2014 Cuma 21:00
CANAN ANDERSON
17 Ocak`tan itibaren her cuma gecesi IZOLETTA`da
Unlu sef JEFF HARPEL`dan lezzetli menulerle..
0212 226 31 31
Ozel grume menuler /125tl


Türkiye'nin en başarılı keman virtüözü Canan Anderson piyano ve gitar eşliğinde içinizi ısıtacak melodilerle 17 Ocak'tan itibaren her cuma İzoletta'da sizlerle....

Amerikalı bir baba ile Türk bir annenin kızı olan Canan Anderson 5 yaşında keman çalmaya başlayıp, ilk konserini daha bir yıl geçmeden veriyor. O zamandan beri kemanından kopamayan Anderson seneler boyunca dünyanın en önemli senfoni orkestralarında keman çalmış ve başkemancı olarak sahne almıştır. Keman çalmanın yanı sıra beste yapan ve dansta eden Anderson, dünyanın en sevilen parçalarını kendi düzenlemesi ve yorumuyla misafirlerine dinletiyor. Performanslarında farklı kültürel ezgileri ve altyapıları sentezlemeyi seven Anderson sadece işitsel değil, ilgi çeken koreografileriyle dinleyicilerine görsel de bir show sunuyor.

Yerli ve yabancı otoritelere göre Canan Anderson Türkiye'nin Dünyadaki önemli müzik temsilcilerinden ve markalarından biri olarak görülüyor.


İzoletta
Muhteşem bir Doğa`da olağanüstü bir deneyim...
İstanbulda muhteşem bir doğanın içinde kendinizi, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte özel hissedecek, rahatlığı, şıklığı, kaliteyi ve keyfi aynı anda yaşayabileceksiniz.
Özel ahşap ustalarının özenle tasarladığı masalarda, Amerika`da aynı zamanda steak house`ların cenneti olarak bilinen Teksas `dan gelen şef Jeff Harpel'in hazırladığı özel lezzetlerle ailenizle veya dostlarınızla farklı bir yemek yiyebilir, romantik bir yıldönümü kutlaması yapabilir veya pazar günü şehirden izole, ormanlık bir alanın içerisinde mis gibi bir brunch yapabilirsiniz.
Bahçeköy, Sarıyer'de İstanbul'un yeni yaşam ve etkinlik parkı LIFEPARK içerisinde yer alan İzoletta'da aynı zamanda kapalı ve açılabilir camekan alanıyla 150 kişiye kadar yemekli davetlere, 500 kişiye kadar kokteyl davetlerine ve özel toplantı salonuyla 100 kişiye kadar toplantılarınıza yemyeşil doğası, butik servisiyle en özel şekilde ev sahipliği yapmaktadır.
İzoletta Wine&Steak House menü tasarımı ise Türkiye'de ilk defa uygulanan fakat Dünya'da bir çok ülkede çok popüler olan ve her misafirimizin keyif alacağı şekilde düşünüldü.

Yorumlar

Aynı gece