Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

GOLD'N ROCK | TUNA KİREMİTÇİ & KETCHE

31 Ocak 2014 Cuma 22:00
GOLD'N ROCK'ın DJ KABİNİ ÜNLÜLERİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR…

Gold'N Rock'ta DJ'lik sırası yazar Tuna Kiremitçi ve yönetmen Ketche' de

Yakın arkadaş olan ünlü isimleri DJ setinin başında hayranlarıyla buluşturan ve bugüne kadar Harun Tekin ile Koray Candemir, Mehmet Günsür ile Nejat İşler, Aylin Aslım ile Hayko Cepkin, Selma Ergeç ile Burcu Kutluk, Gonca Vuslateri ile Keremcem, Ferhan ile Derya Şensoy'un, performans sergilediği Gold'N Rock, popüler yüzlerin katılımıyla devam ediyor.

Gold'N Rock'ın yeni etkinliğinde yazar Tuna Kiremitçi ve şu an vizyonda olan ve Kiremitçi'nin kitabından uyarlanan, Engin Altan Düzyatan, Özgü Namal'ın başrollerinde yer aldığı "Bu İşte Bir Yalnızlık Var" filmiyle adından söz ettiren yönetmen Ketche, DJ kabininde olacak. Tuna Kiremitçi ve Ketche'nin dinlemekten keyif aldıkları şarkıları Roxy'ye gelen dostlarıyla ve müzikseverler ile paylaşacak. 1973 Eskişehir doğumlu müzisyen ve yazar Tuna Kiremitçi'nin, toplam 12 dile çevrilmiş 7 romanı var. Aynı zamanda Rock grubu Atlas'ta gitar çalıyor ve şarkı söylüyor.

1994 yılında kapılarını açan, canlı performans, disko ve konsept gecelerle kitleleri buluşturan, hafta sonu partileriyle çok konuşulan, farklı tarzıyla örnek oluşturan Roxy tam 20 yıldır sevilen eğlence mekanı olma özelliğini koruyor. Roxy'nin yenilikçi etkinliklerinden Gold'N Rock bu sezon da kaldığı yerden kesintisiz devam ediyor.

Gold'n Rock – Tuna Kiremitçi & Ketche etkinlik biletlerinin ön satışı www.sosyotix.com'dan yapılıyor.

Yorumlar

Aynı gece