Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

"Çelik & Çomak Doğaçlama Show" Bar Tiyatrosu

1 Şubat 2014 Cumartesi 20:30
"Çelik Çomak Doğaçlama Show"
1 – 8 - 15 – 22 Şubat Cumartesi

Etkinlik Saati: 20:30
Bilet Al
20 TL
Rezervasyon: 0216 405 2 404

Tiyatro YOK'tan "Çelik Çomak Doğaçlama Show " Living Room sahnesinde sizlerle...
Tiyatro YOK, yaşamının merkezine tiyatroyu oturtmuş, çok büyük çoğunluğu çeşitli üniversitelerin sahne sanatları bölümlerinden mezun olmuş profesyonel oyunculardan ve teknik ekipten oluşan bir tiyatrodur.
Doğaçlama tiyatrosu ile birlikte ilk sezonunun başlangıcını veren Tiyatro YOK, doğaçlama tiyatrosunu bünyesinde ayrı bir yere koyar. Oyunculuğun en önemli metodlarından birisi olarak gördüğü doğaçlama sporunu geliştirmek ve seyircileri ile birlikte bu sporu zevkli bir hale getirmeyi amaçlamaktadır.
"Doğaçlama tiyatroyu daha önceleri Kıbrıs'ta 3 sene aralıksız olarak sürdürürken, analarımızın babalarımızın "Biz seni bar çocuğu olasın diye mi okuttuk?"sözlerini kulak arkası edip, o bar senin bu café benim geze geze İstabul'lara geldik. Yetmedi Bremen Mızıkacıları gibi çoğaldık. Biz eğlenirken siz de gülün istedik. Yani sonuç olarak "beyler bayanlar kaydıraktan kayanlar,salıncakta sallananlar, kendini salamayanlar ve kimseyi sallamayanlar. İhtiyacınız olan biri uzun biri kısa iki tane sopa. Kısa olanı al koy iki taşın arasına uzun olanı da kaldır havaya sonra vur uzağa. Çelik çomak başlıyor ahaliii... Eee hadi oturmaya mı geldik?" Biz biliyoz da mı oynuyoz, siz diyonuz da biz oynuyoz..!!!!"

Yorumlar

Aynı gece