Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

ALT CADDE @ Hayal Kahvesi BURSA (FSM) 13 Şubat PERŞEMBE

13 Şubat 2014 Perşembe 22:00
ALT CADDE 13 Şubat Perşembe 22.00'dan itibaren Hayal Bursa Sahnesi'nde.

Girişler ücretsizdir.

ALT CADDE
Alt Cadde 2007 yılında Bursa Mudanya'da kuruldu. Kurulduğu günden itibaren özel konser, şenlik ve festivallerde sahne alan grup, Mudanya ve Bursa eğlence yaşamında kısa sürede kendine has bir yer edinmiştir.
Grup adını Mudanya'da Giritli Mahallesi olarak bilinen bölgeden almıştır. Bu mahalle tarihi atmosferi ve klasik mimariye sahip Rum evleriyle ünlüdür. Bu mahallenin en uzun caddesi ve denize sıfır olması sebebi ile Mudanyalılar tarafından da Alt Cadde olarak anılmaktadır.

Grup fikirsel temellerini üyelerin yıllara dayanan dostluğunda buluyor.. Uzun yıllar boyunca aynı çevrede ve aynı orkestralarda müzik icra eden grup üyeleri, 2007 yılında orijinal ve bağımsız bir oluşum olarak ortaya çıkma kararı aldı.
Alt Cadde müzik tarzı olarak yaşadığı toplumu besleyen geleneksel ve popüler tınılara aynı sevgi ve heyecanla yaklaşıyor. Anadolu Rock, Pop müzik, Halk müziği ve Özgün müzik tarzlarıyla dinleyicisine geniş bir yelpazeden sesleniyor.
Alt Cadde'nin kurulduğun günden bu yana verdiği konserler ve çeşitli sahnelerde sergilediği canlı performanslar ile Mudanya ve Bursa yerel basınında kendisine geniş yer buldu.

Yorumlar

Aynı gece