Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

GOLD'N ROCK | DOĞAN DURU & BERK HAKMAN

21 Şubat 2014 Cuma 22:00
Gold'N Rock'ta DJ'lik sırası Doğan Duru ve Berk Hakman'da…


GOLD'N ROCK'ın DJ KABİNİNDE İKİ BAŞARILI ERKEK SANATÇI DAHA BOY GÖSTERİYOR


Gold'N Rock'ın yeni etkinliğinde Redd grubunun solisti Doğan Duru ile Suskunlar ve Kaçak dizilerinin sevilen oyuncusu Berk Hakman DJ kabininde olacak. Doğan Duru ve Berk Hakman'nın dinlemekten keyif aldıkları şarkıları Roxy'ye gelen dostları ve müzikseverler ile paylaşacak.

Redd'in kurucu üyesi olan Doğan Duru rock müzik camiaasına bugüne kadar 7 studyo albümü, 1 dvd, 1 akustik album bir de film müziği kazandırmıştır. Film ve dizi müziği çalışmaları da olan ve ödüller alan Duru, aynı zamanda sanat tasarımcısı olarak moda dünyasıyla da çalışıyor ve defile müzikleri de hazırlıyor. Müziği hayatının en önemli meselesi haline getiren Doğan Duru 21 Şubat Cuma gecesi Berk Hakman'la birlikte Dj kabininde müziğe yön verecek.

TV dizileri ve sinema filmlerinden tanıdığımız Berk Hakman gerçekte oyunculuktan çok önce müzikle ilgileniyordu. Babası Ataman Hakman'ın Erkin Koray'ın Yeraltı Grubu üyelerinden olması nedeniyle onun plak ve gitarlarıyla büyüdü. Gitar ve piyano gibi bir çok müzik aletini çalabilen Berk Hakman'ın hayali ileride kendi albüm kitapçığında şu satırları görebilmek: ''Berk Hakman: Vocals, Guitars, Bass, Organ, Piano'' Ünlü oyuncu Mimar Sinan devlet konservatuvarı mezunudur. Berk Hakman 21 Şubat Cuma gecesi kendi müzik arşivini Doğan Duru ile birlikte Gold'n Rock takipçilerinin beğenisine sunacak.

Yakın arkadaş olan ünlü isimleri DJ setinin başında hayranlarıyla buluşturan ve bugüne kadar Harun Tekin ile Koray Candemir, Mehmet Günsür ile Nejat İşler, Aylin Aslım ile Hayko Cepkin, Selma Ergeç ile Burcu Kutluk, Gonca Vuslateri ile Keremcem, Ferhan ile Derya Şensoy'un, Tuna Kiremitçi ile Ketche'nin performans sergilediği Gold'N Rock, popüler yüzlerin katılımıyla devam ediyor.

1994 yılında kapılarını açan, canlı performans, disko ve konsept gecelerle kitleleri buluşturan, hafta sonu partileriyle çok konuşulan, farklı tarzıyla örnek oluşturan Roxy tam 20 yıldır sevilen eğlence mekanı olma özelliğini koruyor. Roxy'nin yenilikçi etkinliklerinden Gold'N Rock bu sezon da büyük ilgi görüyor.

Gold'n Rock – Doğan Duru & Berk Hakman etkinlik biletlerinin ön satışı www.biletix.com 'dan yapılıyor.

Yorumlar

Aynı gece