Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Puma Presents: Adriatique (Diynamic, CH)

22 Mart 2014 Cumartesi 23:30
ADRIATIQUE (DIYNAMIC, CH)
www.facebook.com/adriatiqueofficial
ALICAN (GET PHYSICAL, INDIGO, TR)
www.facebook.com/alicanmusic
JACK IN THE BOX (NEWSPEAK, SAVE ROOM, TR)
www.facebook.com/jackintheboxofficial

22 Mart 2014, Cumartesi
indigo, Istanbul
23:30

Zürih'li ikili, Adrian & Adrian aslında müziğe herkes gibi başlamışlardı: Birkaç enstrüman deneyerek ve dedelerinin turntable'i üzerinde deneyler yaparak. İkisi de 80'lerin ortalarında, techno ve house müziğin yükselişinin önlemez olduğu bir zamanda doğmuşlardı. Aslında buraya kadar her şey sıradan gözükse de, tutkularından ve farklı ilham kaynaklarından beslenen ikilinin beraber yarattığı parçalar inanın hiç de sıradan değil.

Adriatique'in yarısı 90'ların dans, hip-hop ve house ezgilerinden etkilenen dinamik bir ruhu, diğer yarısı ise daha yumuşak, melodik bazlı soundlardan ve Avrupa'dan çıkan techno müzik ile keyiflenen gençliği temsil ediyor. 2008'de solo kariyerlerinin başındayken tanıştıklarında, farklı tarzlara yatkın olsalar da müziği yorumlama tarzlarının birbiriyle örtüştüğünü anlayan ikili hemen DJ'lik ve kayıt macerasına atılmışlar.

Birbirlerine kardeş kadar yakın olan Adrian & Adrian'ın aralarındaki uyum, canlı performanstaki başarıları ve kalabalıklarla kurdukları o mükemmel iletişim, onları sıralamada yukarılara doğru taşıyor. Kendilerinin de çok sevdiği, clubberlar, dans delileri ve müzik aşığı EDM severlere unutulmaz bir gece yaşatmaya gelen Adriatique, 22 Mart 2014 Cumartesi gecesi Puma sponsorluğunda NewSpeak organizasyonuyla indigo'nun kabinini hareketlendireceğe benziyor.

Setlerini yoğun, çeşitli ve orijinal bir hale getirmek için çok çalışan, farklı stilleri karıştıran ve neredeyse şiirsel denilebilecek bir müzik yaratan bu ikili, şu anda Diynamic'in kardeş firması 2DIY4'un da göz bebeği. Siz de Adrian & Adrian'in başarılı projeleri Adriatique ile dans pistinde hem hareketlenip hem de gülümsemek istiyorsanız, 22 Mart gecesi mutlaka indigo'da olmalısınız.

Yorumlar

Aynı gece