Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Rockers'Ortaköy // MELİS BALCILAR Live Performance

22 Şubat 2014 Cumartesi 22:00
Melix" isimli ilk solo albümünü Arpej Yapım etiketiyle müzikseverlere sunan Melis Balcılar, albüm parçalarından ve modern pop-rock-r&b tarzı çeşitli coverlardan oluşan canlı performansıyla Rockers Ortaköy sahnesinde !

Albümdeki tüm şarkıların söz ve müzikleri kendisine ait olan Melis Balcılar, albümün prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü ise Gürkan Kömürcü ile birlikte üstlendi.

Melis Balcılar toplam 8 parçadan oluşan albümünde, Rock ve Elektronik soundları harmanlayarak oldukça farklı ve alışılmamış bir tür ortaya koyuyor.

Farklı müzik türlerini, kişilik yapılarını ve değişik ruh hallerini içinde barındırmayı seven Melis; bunu kendi müziğine de çok belirgin bir şekilde aktardığını düşünüyor.

Albümün ilk video klibi ise Melih Bora yönetmenliğinde çıkış parçası olan " X " e çekildi. Klip başta Kral pop ve Powerturk olmak üzere bütün müzik kanallarında ve dijital platformalarda yayınlandı ve farklı tarzıyla oldukça dikkat çekti.

İzmirli olan Melis Balcılar, müziğe 14 yaşında gitarla başladı. Bir süre şan, gitar ve klavye eğitimleri aldı. Daha sonra yazmaya merak salarak, kendince özgür metin ve şiirler yazdı ve bunları şarkı sözlerine dönüştürmeye başladı. Üniversite için geldiği İstanbul'da, beste ve solistlik çalışmalarına devam ederek bir çok önemli festival ve etkinlikte sahne aldı. Çeşitli müzisyen ve Dj'lerle ortak projelerde vokal ve söz yazarı olarak yer aldı ve özel partilerde Dj'lik yaptı.

www.facebook.com/melisbalcilar
itunes.apple.com/tr/album/melix/id651443475
turkcellmuzik.turkcell.com.tr/

Ses: Melis Balcılar
Gitar: Ufuk Çepik
Klavye: Sinan Arslan
Bas Gitar: Onur Atar
Davul: Yakup Lalik



Giriş: 15 tl.

Yorumlar

Aynı gece