Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Merve Özçubukçuoğlu @ Mask

28 Mart 2014 Cuma 22:00
Merve Özçubukçuoğlu – Solist
Burak Uyar – Gitar
Turgut Alporal – Klavye
Ender Yılmaz – Bas Gitar
Barış Baykan- Davul
Ege Cengiz – Trompet
Fırat Avcı – Tenor/Alto Saksofon
Can Oflaz – Gitar/FX/Vokal

Tür: Pop, R&B,Rock.

Bu konserde cover parçalarının yanı sıra,hazırlığı içerisinde olduğu albüm projesinden bestelere de sahnede yer verecek olan, Merve, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Bölümünü eş zamanlı okuyarak 2009 yılında mezun oldu.Şu anda Bahçeşehir Üniversitesinde Caz Vokal eğitimi alıyor.

1986 yılında doğmuştur. Lise eğitimini Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamlamış ve lise eğitimi boyunca okul orkestrasıyla sahne almıştır. Aynı zamanda okulun tiyatro topluluğunun iki oyununda da yer almıştır.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal bölümünü eş zamanlı okuyarak 2009 yılında mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda okuduğu sırada "Broadway Patchwork" adlı eserde yer almış ve "Grease Müzikali"nde başrol oynamıştır.

Birlikte sahne aldığı bazı sanatçılar; Alessandro Safina, Sertab Erener, Sezen Aksu, Volkan Konak, Işın Karaca, Ajda Pekkan ve Enbe Orkestrası'dır.

2008 yılında Işıl Kasapoğlu'nun rejisörlüğü ve Sabri Tuluğ Tırpan'ın müzik direktörlüğünde Harbiye Açıkhava sahnesinde sahnelenen "Rock on Broadway" isimli projede; Burak Kut, Hande yener, Fadik Atasoy, Doğan Duru ve Pamela gibi sanatçılarla birlikte yer almıştır.

Ladies & Gentlemen müzikal topluluğunda korist ve solist olarak Harbiye Açıkhava, Tim, Bodrum Açıkhava ve Kuruçeşme Arena sahnelerinde performans göstermiştir.

TRT ÇOCUK animasyon dublajlarında yer almaktadır.

25 Ocak 2013 İzmir konserinden itibaren de Emre Aydın'la çalışmaya başlamıştır.

Yorumlar

Aynı gece