Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Dream Theater 31 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park’ta.

31 Temmuz 2014 Perşembe 00:00
GOLD'N STRINGS Progresif Metal'in Efsanesini Ağırlıyor
Dream Theater Gold'N Strings kapsamında KüçükÇiftlik Park'a geliyor!

Gold'N Strings progresif metal hareketinin başını çeken gruplarından Dream Theater'ı ağırlamaya hazırlanıyor.

Bas gitarist John Myung, gitarist John Petrucci ve davulcu Mike Portnoy tarafından kurularak yaklaşık 30 yıl önce Majesty adıyla müzik hayatına başlayan Dream Theater dünyanın en yetenekli virtüözlerinden oluşan kadrosu ile progresif müziğin yeniden yükselişini sağlamalarıyla tanındı. Dream Theater, müziğinde rock ve heavy metali, caz temelleriyle birleştirerek progresif metalde yeni bir yol açtı.


Dream Theater, beş yıllık aradan sonra, Along For The Ride Turnesi kapsamında İstanbul'da olacak. An Evening With.. – Along For The Ride; geçmişteki Dream Theater turnelerinden farklı olarak, tümüyle sabit bir setliste sahip. Konserde Dream Theater'ın kendi adını taşıyan son albümünden bazı şarkılar görücüye çıkıyor, bunun yanısıra çıkışının üzerinden geçen 20. Yılın şerefine efsane Awake albümünün ikinci yarısı tüm parçalarıyla ilk kez seyirci karşısında olacak, buna harikulade bir müzik serüveni olan "Space Dye-Vest" de dahil. Bu muhteşem konser, Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory albümünün klasiklerinden bir seçki ile yani enfes bir kapanışla sonlanacak.


Kendi adlarını taşıyan albüm, Dream Theater geçtiğimiz sonbaharda Billboard 200 listelerine Hard Rock albümlerinden 1., genel sıralamada ise 7. Sıradan giriş yaptı. Geçtiğimiz günlerde "Enemy Inside" single'ı ile "En İyi Metal Performansı" dalında Grammy adaylığı kazanan Dream Theater, 'An Evening with.. – Along For the Ride' turnesi kapsamında Vera Müzik ve Uru Group organizasyonuyla 31 Temmuz tarihinde KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak.

Yorumlar

Aynı gece