Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Soul Project

2 Nisan 2014 Çarşamba 21:30
Rezervasyon: (0312) 284 29 25 - 0535 655 21 22
Tepe Prime Eskişehir Devlet Yolu No: 266 ANK.

www.hayalkahvesiankara.com/
twitter.com/hayalkahvesiank

-
Etkinlik : 21:30
15 TL.
-

SOUL PROJECT, 1998 yılında Ankara'da, Kaan SÖNMEZ ve Tuna ATABİNİCİ'nin kariyerine yeni başlıyan her müzisyen gibi sadece sahneye çıkıp müzik yapmak isteğiyle içinde üflemeliler olan kalabalık bir Soul grubu kurmaya karar vermesiyle oluştu.

SOUL PROJECT'in mevcut kadrosu Kaan SÖNMEZ ( vokal & gitar ), Emre ÖZTÜRK ( Saksofon), Evren KALAYCIOĞLU (Klavye), Burak KARADENİZ (Bas Gitar), Taylan EZER (Davul) şeklindedir.SOUL PROJECT 1998'den bu güne İstanbul, Alanya, Antalya, Bodrum, Eskişehir, Bursa gibi Türkiye'nin dört bir yanında ve Ankara'da ki hemen hemen tüm canlı müzik yapan barlarda ara vermeksizin insanları eğlendiriyor. Senelik ortalama 200 programla SOUL PROJECT Türkiye'de kendi alanında en tecrübeli, repertuarı en geniş ve çeşitli grubudur.

SOUL PROJECT 2010 yılında, insanları eğlendiren bir grup olmanın yanında üreten bir grup olduğunu göstermek amacıyla ilk albümü "Out of the Circle" ı yaptı. Soul, Funk ve Pop Rock tarzında tamamı İngilizce sözlü şarkılardan oluşan albüm kesinlikle bir Rock albümü değil. Bu bakımdan Türkiye de şu anda yapılan tek tarz ve "Rock" ile kısıtlanmış prodüksyonların dışında tamamıyla kendine özgü hiçbir ticari kaygı taşımayan "çemberin dışında" bir albüm.Albümdeki tüm şarkıların söz ve müzikleri Kaan Sönmez'e ait. Şarkıların İngilizce olma sebebi ise yaklaşık 20 senedir İngilizce şarkı söyleyen Kaan Sönmez'in çok uzun senelerle oluşmuş şarkı söyleme ve gitar çalma tarzını sadece Türkiye marketine girmek için değiştirmek istememesidir.Albümün yapılış amacı para kazanmak veya ünlü olmak değil SOUL PROJECT'in hiçbir dış etki altında kalmadan yaptığı şarkılarını dinleyenleriyle paylaşmak ve onların sadece performans grubu olarak değil üreten bir grup olarak da saygısını kazanmak istemesidir.

Yorumlar

Aynı gece