Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

İlhan Şeşen @ KadıköySahne

23 Nisan 2014 Çarşamba 22:00
Sevilen sanatçı İlhan Şeşen, 23 Nisan'da vereceği konserde KadıköySahne'de sevenleriyle buluşuyor.

1968'de dans müziği orkestralarında şarkıcılık yaparak müziğe başlayan ve aynı yıl gitar çalmayı öğrenen İlhan Şeşen, 1971 yılında Kavga isimli bir kırkbeşlik plak çıkarttı. 1983'te avukatlık mesleğini bırakan İlhan Şeşen, yeğenleri Gökhan ve Burhan Şeşen ile beraber Grup Gündoğarken'i kurdu.

Grubun çalışmalarına ara verdiği dönemde, 1994 yılında Aşk Haklı isimli solo albümünü yapan Şeşen, TRT'ye Gençler Haklı isimli bir program hazırlayan ve 1995 yılında bu defa özel bir kanalda Arka Pencere isimli bir programın yapımcılığı ile sunuculuğunu üstlendi. Amcam Burada isimli bir de radyo programı hazırlayan İlhan Şeşen, TRT1'de yayınlanan Cesur Kuşku adlı dizide rol aldı.

İkinci solo albümü Neler Oluyor Bize'yi 2002 Ocak ayında sevenleriyle buluşturan sanatçı, albümün içindeki bütün şarkıları ve özellikle Neler Oluyor Bize adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakaladı.

Bir buçuk yıl aradan sonra Türk pop müziğinin Amca'sı İlhan Şeşen, yeni solo albümü Şimdi Ben Bu Şarkıları Kime Söyleyeyim? ile sevenleriyle buluştu. Aynı dönemde TRT1'de yayınlanmakta olan Mühürlü Güller isimli dizide rol alan Şeşen'in dördüncü solo albümü Aşk Yalan ise Mayıs 2005'te müzik marketlerdeki yerini aldı.

Yorumlar

Aynı gece