Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

HOUSEKEEPER 3rd Anniversary : NiCe7 (Noir Music, IT)

11 Nisan 2014 Cuma 23:30
HOUSEKEEPER 3rd Anniversary

NiCe7 (Noir Music, IT)
Ilker Aksungar (HOUSEKEEPER)
Atacan Safak (HOUSEKEEPER)


HOUSEKEEPER 3rd Anniversary : NiCe7 (Noir Music,IT)

2011 yılından bu yana aktif olarak faaliyet gösteren HOUSEKEEPER, house müzik ve türevlerini üretmeyi, paylaşmayı ve eğlendirmeyi amaç edinmiştir. Yayınladığı podcast'ler ve gerçekleştirdiği etkinlikler ile kısa süre içerisinde hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan HOUSEKEEPER, farklı sanat dallarından, özellikle de sokak sanatlarından ilham almış ve sokaktan gelen sanatla her zaman iç içe yer almıştır.
Nisan ayı içerisinde 3. yılını üç farklı mekanda üç farklı etkinlik ile kutlayacak olan HOUSEKEEPER, bu etkinliklerin açılışını 11 Nisan akşamı Indigo'da, son yıllarda yaptıkları remix ve prodüksiyonlara deep house ve tech house listelerinin en üst sıralarında sıkça rastladığımız İtalyan ikili NiCe7'ı ağırlayarak kutluyor.

NiCe7
2005 yılında beraber müzik yapmaya başlayan İtalyan ikili Nicola ve Cesare'den oluşan NiCe7, beraber çalışmaya başladıktan kısa bir sure sonra Noir Music, Suara, Defected gibi önemli plak şirketlerinden kendi prodüksyonlarını yayınladılar ve birçok remix'e imza attılar.
2011 yılında Gruuv Records'dan yayınladıkları "Point" aldı parçaları, Beatport Müzik Ödülleri'nde yılın en iyi tech house parçası seçilerek önemli bir başarıya imza attı. Beş parçadan oluşan ve Noir Müzik tarafından Haziran 2012'de yayınlanan "Back to Basics EP", uluslararası müzik platformunda önemli ölçüde ilgi uyandırdı. NiCe7 "Back to Basics EP" ile ayrıca Jamie Jones, Seth Troxler, Luciano, Richie Hawtin, Marco Carola, Carl Cox, Solomun ve Dennis Ferrer gibi önemli isimlerin desteğini de kazandı.

2013 yılında Jon Cutler'ın "It's Yours" adlı klasikleşmiş parçasına yaptıkları remix, Beatport'un Deep House Chart listesinde en tepede yerini bularak aylarca 1 numara kalmayı başardı ve yaz aylarından bu yana dans pistlerini sallamaya devam ediyor.

NiCe7'nin 2013'ün başlarında Pirupa & Leon ile beraber kurdukları D-FLOOR'dan kendi prodüksiyonlarını yayınlamaya başladılar.

Dünyanın dört bir yanında hız kesmeden performanslarını sergileyen ikili, 11 Nisan akşamı HOUSEKEEPER'ın 3. yılını kutladığı etkinliklerinin ilkinde, Indigo'da olacaklar. Gecenin ev sahipliğini HOUSEKEEPER kurucusu İlker Aksungar ve FG 93.7 setleriyle son dönemde dikkat çeken isimlerden Atacan Şafak yapacak.

Visual Experience Design by: Di Lala
www.facebook.com/thedilala

Yorumlar

Aynı gece