Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Puma Presents: Sharam (Deep Dish)

24 Mayıs 2014 Cumartesi 23:30
SHARAM (Deep Dish) - (YOSHITOSHI REC, USA)
MURAT UNCUOGLU (Get Physical, TR)
PROCOMBO

24 Mayıs 2014, Cumartesi
indigo, Istanbul
23.30

İran asıllı Sharam Tayebi uzun zamandır elektronik müzik sektörünün içinde ve kendine saygısı olan her DJ gibi, hala dans pistlerini ateşe vermeden kabinden inmiyor. Elektronik müziğin temel taşlarından biri olarak kabul edilen ünlü DJ, hepimizin aşina olduğu Deep Dish'in bir yarısını oluşturuyor. Grammy ödüllü Sharam hem DJ'lik, hem prodüktörlük yapıyor, hem de kendi plak şirketini yönetiyor. Sharam'ın müziğini dinleyenler ve showlarını izleme şansı bulanlar, "Her güzel ilişkide olduğu gibi, ayrılırken kendini daha mükemmel bir insan gibi hissetme" duygusunda hemfikirler.

Sharam, Deep Dish'deki ortağı Ali Shirazinia ile beraber geçirdiği 15 yıllık bir müzik kariyerine sahip. Deep Dish, Madonna, Dido ve Rolling Stones ile imza attıkları muhteşem parçaların yanı sıra, "Say Hello" ve "Flashdance" gibi hitleri, EDM dünyasına kazandırdı. Yetenekli ikili, Dido'nun "Thank You" parçasının Deep Dish Dub Remix'i ile de bir Grammy'yi evlerine götürmeyi başardı.

Kariyerine solo devam eden Sharam, 2006'da Eddie Murphy klasiği "Party All The Time"ı remix'leyerek hızlı bir çıkış yaptı. Bunu Kid Cudi ile yaptığı "She Came Along" ve Daniel Bedingfield'ın insanların kulaklarında çınlayan "The One" parçasına yaptığı remix izledi. Sharam, Shakira'lı "M.I.T.T." ile yine herkesi neşe içinde bırakırken, bir yandan BBC 1 Radio'da çalınan setleriyle de sağlam bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı.

Sharam'ın başarısına giden yollardan biri de müziğindeki çeşitlilik. Bir yandan 4000 kişilik bir kulübü 10 saatlik underground setiyle coşturabilirken, öbür yanda Vegas veya Miami'de küçük ve daha genç bir kitleyi zıplatırken bulabilirsiniz Sharam'ı. Tüm bunların yanı sıra Ali Shirazinia ile beraber Deep Dish Recordings, Yoshitoshi Recordings ve Shinichi Recordings'i yürüten ünlü prodüktör, üretken ve çalışkan bir EDM efsanesi olarak dünyayı gezmeye devam ediyor.

İyi haber, 24 Mayıs Cumartesi günü, Puma sponsorluğu ve NewSpeak organizasyonu kapsamında Sharam Indigo kabininde bizlerle! Bu özel ve nostaljik geceyi kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Bu event yine para, şöhret, illuminati ve drama üzerine kurulmuştur. Beklentilerinizi vestiyere bırakınız.

Yorumlar

Aynı gece