Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

İLAYDA ZEYNEP KÖKSAL MİLLÎ REASÜRANS’TA PARLAYAN YILDIZLAR

8 Mayıs 2014 Perşembe 20:00
İLAYDA ZEYNEP KÖKSAL keman

Piyanist: Başar Can Kıvrak


L. van Beethoven Keman Sonatı No. 2, Op. 12 No. 2
P. İ. Çaykovski Serenade Melancolique
P. İ. Çaykovski Melodie
Anonim Sarı Gelin
M. Sun Köçekçe
J. Massenet Meditasyon
P. Sarasate Caprice Basque

İş Sanat'ın Millî Reasürans'ta gerçekleştirdiği Parlayan Yıldızlar konser serilerinin bu sezonki son konuğu genç kemancı İlayda Zeynep Köksal. Kemana 6 yaşında başlayan genç sanatçı 2001 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Hazırlık Okulu'na kabul edildi. Burada Elena Postnova, Bahar Kutay ve hala çalışmalarını birlikte sürdürdüğü Muhammedjan Turdiev'in öğrencisi olan Köksal Aralık 2009'da Remember Enescu Uluslararası Keman Yarışması'na katılarak, kendi kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Ankara, Bursa, Eskişehir, Konya ve Kayseri'nin yanı sıra Burdur Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali'nde konserler veren yetenekli kemancı aynı zamanda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni ve Ankara Gençlik Senfoni orkestraları ile de solist olarak sahneye çıktı. 2006 yılında Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası'na kabul edilen İlayda Zeynep Köksal, Rengim Gökmen yönetiminde Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası, Orhun Orhon yönetiminde Ankara Gençlik Senfoni Orkestrası ve Türk Yunan Gençlik Senfoni Orkestrası ile yurtiçi ve yurtdışında pek çok konserde görev aldı.

Millî Reasürans Konser Salonu
Maçka Caddesi No: 35 Şişli – İstanbul

Rezervasyon İş Sanat'ın issanat@isbank.com.tr e-posta adresinden ya da (212) 316 10 83 numaralı telefonundan yapılabilir.
Yerler numarasızdır ve salon kapasitesiyle sınırlıdır.

Dinleti ücretsizdir.


Parlayan Yıldızlar Meriç Soylu Ödülü

İstanbul'un kültür ve sanat hayatına 14 yıldır yön veren İş Sanat, ülkemizin gururu genç sanatçılarımızı müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Gelecek vaat eden sıradışı yeteneklere ışık tutan Parlayan Yıldızlar serisi, genç yıldızların sahne deneyimini artırarak onları ait oldukları dünya sahnelerine kazandırmayı amaçlıyor. Parlayan Yıldızlar serisinde bu yıl ilk kez sezonun en parlak yıldızına, geçtiğimiz yıl genç yaşta kaybettiğimiz İş Sanat Yönetmeni Meriç Soylu'nun ailesi "Meriç Soylu Ödülü"nü verecek. Kültür sanat dünyasında sevgi ve saygıyla anılan Meriç Soylu, 2006 yılında başladığı İş Sanat Yönetmenliği görevini vefat edene kadar başarıyla sürdürdü, vizyonu ve müzik tutkusuyla her sezon İş Sanat sahnesinde birçok önemli konsere ve yenilikçi projeye imza attı. Parlayan Yıldızlar'ı Soylu ailesiyle buluşturma görevini üstlenen İş Sanat, ödülün organizasyonunda yer alıyor.

Yorumlar

Aynı gece