Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Lifepark Anneler Günü

11 Mayıs 2014 Pazar 10:00
Anneler günününde aileler Life Park'ta!

Doğa ile iç içe bir anneler günü geçirmek için aileler Life Park'ta buluşuyor. Planet Çocuk ve Planet Mutfak iş birliği ile gerçekleşen Anneler Günü etkinliğinde neler yok ki! Sabah saat 10:00'dan akşam saat 18:00'a kadar sürecek olan etkinlikte hem anneler hem çocuklar hem de ailecek yapılabilecek pek çok aktivite sizin için tasarlandı. Ünlülerin makyözü Mehmet Yıldırım'dan makyaj atölyesi, Taylan Doğan'dan pilates atölyesi, Planet Mutfak şeflerinden Cup Cake Süsleme atölyesi ile Planet Çocuk ekibi ile çocuklar için yüz boyama, oyun kurguları ve daha pek çok süpriz Life Park'ta sizleri bekliyor olacak. İzoletta'nın ünlü şefi Jeff Harpel'in muhteşem brunchı eşliğinde başlayacak olan etkinlik, Mangalcı Baba'nın lezzetli açık büfe barbeküsü ile devam edecek. Gün boyu yemyeşil doğanın içerisinde sürecek Life Park Anneler Günü etkinliğinin biletleri Biletix'te.

İzoletta Hakkında

Muhteşem bir Doğa`da olağanüstü bir deneyim...
İstanbulda muhteşem bir doğanın içinde kendinizi, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte özel hissedecek, rahatlığı, şıklığı, kaliteyi ve keyfi aynı anda yaşayabileceksiniz.

Özel ahşap ustalarının özenle tasarladığı masalarda, Amerika`da aynı zamanda steak house`ların cenneti olarak bilinen Teksas `dan gelen şef Jeff Harpel'in hazırladığı özel lezzetlerle ailenizle veya dostlarınızla farklı bir yemek yiyebilir, romantik bir yıldönümü kutlaması yapabilir veya pazar günü şehirden izole, ormanlık bir alanın içerisinde mis gibi bir brunch yapabilirsiniz.
Bahçeköy, Sarıyer'de İstanbul'un yeni yaşam ve etkinlik parkı LIFEPARK içerisinde yer alan İzoletta'da aynı zamanda kapalı ve açılabilir camekan alanıyla 150 kişiye kadar yemekli davetlere, 500 kişiye kadar kokteyl davetlerine ve özel toplantı salonuyla 100 kişiye kadar toplantılarınıza yemyeşil doğası, butik servisiyle en özel şekilde ev sahipliği yapmaktadır.

İzoletta Wine&Steak House menü tasarımı ise Türkiye'de ilk defa uygulanan fakat Dünya'da bir çok ülkede çok popüler olan ve her misafirimizin keyif alacağı şekilde düşünüldü.

Etkinlik Programı

Açık Büfe Brunch 10:00 - 14:00
Açık Büfe Barbekü 14:00 - 18:00

12:00 - 13:00 Cup Cake süsleme atölyesi
13:30 - 14:30 Makyaj Atölyesi (anneler için) (max 20 kişi)
Yüz boyama atölyesi (çocuklar için)
15:00 - 16:00 Pilates ve Nefes Egzersizleri Atölyesi
16:30 - 18:00 Karaoke

Yorumlar

Aynı gece