Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Deniz Sipahi @ Mask

24 Haziran 2014 Salı 22:00
Müzikle babası aracılığıyla çok küçük yaşlarda tanışan .Deniz Sipahi 14 yaşında özel konserlerde gitar çalarak şarkı söylemeye başladı. 2003 yılında Marmara Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliğini kazanıp İstanbul'a geldikten sonra 19 yaşında ilk müzik grubunu kurdu ve İstanbul'da çeşitli mekanlarda şarkı söylemeye başladı.Aynı zamanda Marmara Üniversitesi müzik ve tiyatro topluluklarında görev aldı.2004 yılında televizyon sektörüne giriş yaptı. Dürüye'nin Güğümleri adlı dizinin hem başrol oyuncularından biri oldu hem de dizinin müziklerini seslendirdi.

Bu arada vokal yapmaya Burak Kut'la başladı.Daha sonra Gökhan Türkmen,Sinan Erkoç,Ajda Pekkan gibi isimlere de vokal yaptı.

Akustikhane programındaki performansı kısa sürede milyon tıklanarak dikkatleri üzerine çekti ve eğlenceli bir bölüme imza attı.

Oyunculuk hayatı da aktif olarak devam etmekte olan Deniz Sipahi yakın zamanda çıkaracağı single çalışması ile müzik piyasasında önemli projelere imza atmaya hazırlanıyor...

Sahnede başarılı orkestrası ile geçmişten günümüze kadar gelen alternatif Türkçe Pop & Rock şarkıları, etkileyici yorumu ve eğlenceli sahne performansı ile Deniz Sipahi 24 Haziran akşamı 22:00 itibariyle Beyoğlu'nun önde gelen mekanlarından Mask Live Music sahnesinde..

Yorumlar

Aynı gece