Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

MELEK / GOLDEN HORN

5 Haziran 2014 Perşembe 22:00
MELEK

90′ların hızlı gruplarından Cultus'ın "mikrofonu" Burak Atalay'ın güncel çalışması Melek, üç adamın 90′lardan aldıkları gazla yarattıkları, modernleşen rock tınılarından da nasibini almış naçizane bir deneyimdir. Kendi adını taşıyan yeni albümleriyle beraber hitabetleri, akılları ve ekseriyetle de kulakları kazımaktadır.

2 sene gibi bir dönemdir beraber olan ve üreten Melek; Burak Atalay (Gitar/Vokal) ,Fuat Güney (Bas Gitar) Okaner Ertuğrul (Davul) dan oluşmaktadır. Albüm öncesindeki dönemdeiki EP ''0<x<1'',''Ölmevalla''ve bir de''MelekLekeli'' adlı video klibe imza atmış olan Melek, her zamanki gibi albümünde de içsel meramlarını dile getirmekte ve melodiklikten de yine ödün vermemektedir.

Albümün neredeyse bütün unsurları Melek grubunun elinden çıkmıştır.İstediği sound'uelde etmek amacı ile gitar, bas ve vokal kayıtlarını kendi yapan Melek,davul kayıtlarını da Nekropsi'den de tanıdığımız CemÖmeroğlu 'nun yardımlarıyla gerçekleştirmiştir.Albümün mix vemastering'i de yine Cem Ömeroğlu imzası taşımaktadır. Bestelerin hepsinin Melek 'e ait olmasıyla beraber, sözlerde de 'AşkBeladır' MustafaErdem 'e ve 'Marie' de ŞenerÖzmen 'e aittir. Ayrıca 'Bezelye' şarkısında da akustik gitarda Cenk Erdoğan 'ın katılımı söz konusudur.

Albüm Pluton Music etiketiyle raflarda yerini bulurken, iTunes üzerinden de ulaşılabilir olacaktır.

soundcloud.com/melek-band



GOLDEN HORN

The road not taken.

The sound never heard.

The ship that never drifted.

The horn that never shined before.

soundcloud.com/goldenhorn

Yorumlar

Aynı gece